POZNATI POLITIČAR je Tanju Savić ostavio zbog Kije? Devojka mu napravila HAOS kada je videla fotografije

O ovome ne prestaje da se priča

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Domaća javnost ostala je u šoku nakon što je voditeljka Jovana Jeremić otkrila da je pevačica Tanja Savić bila u vezi sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

– Čula sam, evo ekskluziva, da je jedan mladi političar bio sa Tanjom Savić u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je i nije Dodik – rekla je zagonetno Jeremićeva u emisiji “Paparaco lov”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona je nakon toga iznela neke detalje o tome, ne navodieći direktno ime i prezime političara.

– Sve se to desilo na Jahorini dok je on bio u vezi sa drugom ženom i puklo je kada je taj političar ušao u drugu, tačnije treću vezu. Letnju avanturu. Ko će tu sve da popamti, koja je ko i koja je za šta. J*** lud zbunjenog (smeh). Sjahao Kurta da uzjaše Murta – istakla je voditeljka za Telegraf.

foto: Youtube Printscreen

Nakon toga su mnogi zaključili da je reč o Stanivukoviću, a na internetu se pojavio i snimak na kom je on na jednom Tanjinom nastupu, a celo veče bio je prisan sa njom. Kako je Jovana spomenula njegove “tri avanture”, misli se da je treća “letnja šema” upravo pevačica Kristina Kija Kockar.

Naime, mediji su u avgustu ove godine brujali o druženju Kije Kockar i gradonačelnika Banjaluke u Crnoj Gori, tačnije Baošićima, te da se Stanivuković upravo zbog Kije posvađao sa devojkom Kristinom Beronjom.

Foto; ATA Images

Kija i Draško su se tada ceo dan kupali i vozikali skuterom u Baošićima na Jadranskom moru, a kada su slike i snimci osvanuli u medijima, gradonačelnikova lepša polovina navodno se naljutila, pisao je “Informer” tada. Ona ga je navodno pozvala, te su se posvađali i na kraju je Draško devojku otpratio sa Instagrama.

Međutim, ubrzo je došlo do preokreta, njih dvoje su zakopali ratne sekire, Draško je ponovo zapratio svoju devojku, te je ona okačila fotografiju na kojoj su njih dvoje zagrljeni pozirali u bazenu, a gradonačelnik Banja Luke je podelio njenu objavu na svom profilu. Oboje su tada želeli da stave do znanja da su zajedno. Kija je povodom cele situacije rekla da joj je Stanivuković samo prijatelj, te da nema nikakve senzacije u celoj priči.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar