Mira (29) otišla do Doma zdravlja i doživela UŽAS: “Izbacili su me napolje, bila sam na ivici”

Ona je potpuno nespremna dočekala ovu vest

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto:HBRH/ Diyan Nenov / Alamy / Alamy / Profimedia

Abortus je jedna od najosetljivijih tema za svaku ženu, a šta god neko o njemu mislio, sigurna je istina da on nije lak čin ni za jednu damu.

Kroz ovo bolno iskustvo je 2004. godine prošla i žena po imenu Mira, a njenu priču vam prenosimo u celosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, ona je potpuno nespremna dočekala vest da se nalazi u drugom stanju.

-Na dan kada sam primljena na fakultet, dobila sam pozitivan test na trudnoću. Otišla sam u Dom zdravlja i rekla kako želim da razgovaram sa medicinskom sestrom o svim mogućnostima koje mi se nalaze na raspolaganju. Ipak, praktično su me izbacili napolje i rekli da odem.

Usled te neprijatnosti, bila je prinuđena da pomoć potraži u drugom zdravstvenom centru.

– Sve najbliže tri klinike bile su udaljene 300 milja. Pozajmila sam majčin auto. Moj dečko, sada moj muž, pošao je sa mnom. Iskreno, ne sećam se kako smo uspeli sve da izvedemo sa 700 dolara. Krenuli smo u 17 sati, posle posla, i odvezli se do Kolorada. Bila je zima, hladno. Odseli smo u hotelu u Čejenu, još 60 dolara, ali nismo mogli da spavamo. Bila sam na ivici – rekla je ona i dodala:

– Kad smo stigli na kliniku, pratnja nas je dočekala u autu. Unutar klinike, lekar me je uhvatio za ruku i izvinio se što moram da putujem toliko daleko. Deset minuta kasnije, to je učinjeno – zaključila je ona.

BONUS VIDEO



Izvor: nymag.com

Komentari (1)

  1. Šta, treba da žalim nekog ko je ubio svoje dete? Da žalim nekog ko nikad nije čuo za kontracepciju. Izvin'te, ali neću.

    Odgovori

Ostavite komentar