Slavni glumac ODBIJA da upozna ćerku: Nakon njenog rođenja bivšoj se više nije JAVLJAO

Pomaže im finansijski, ali odbija da upozna devojčicu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Profimedia

Iako važi za jednog od najšarmantnijih imena u svetu filma i mnogi uživaju u njegovim rolama u komedijama, Oven Vilson je prilično oštar kada je u pitanju njegovo dete.

Naime, čak tri godine nakon rođenja njegove najmlađe ćerke Lajle, Vilson ne želi ni da je vidi, ni da je čuje, ni da je upozna.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Oven je ćerku Lajlu dobio s bivšom devojkom Varuni Vongsvirats. Ipak, kako pišu strani mediji, nikada s njom nije ostvario nikakav kontakt.

To nije slučaj s ostatkom njegove dece, pa, tako, sa sinovima Robertom (10) i Finom (7) ima normalnu komunikaciju.

Ipak, treće dete do sada nije imalo tu sreću da raste uz oca. Varuni je otkrila da je nije upoznao, a svojevremeno je ispričala da je molila Ovena da se uključi u Lajlin život, ali da je on to odbio.

FOTO: Profimedia

– On pomogne finansijski, ali nije u tome stvar. Lajli je potreban otac. U filmovima glumi brižne očeve, a ćerku nikad nije video – ispričala je Lajlina mama.

Lajla nije plod slučajne avanture. Oven i Varuni su bili u vezi 5 godina pre nego što su se razišli, a Vilson je tražio test očinstva, koji je pokazao da je Lajla njegova ćerka.

Kad je Varuni saopštila Ovenu da je trudna, on nije bio srećan, a to je bio poslednji put da su se čuli. Posle toga je promenio broj telefona. Nikad nije upoznao svoju ćerku, a bivšoj nije ni javio da je promenio broj telefona.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar