Sramno! Đilas podržao ALBANSKE LOBISTE koji lažima napadaju Vučića! (FOTO)

Iako su u pitanju iskusni lobisti koji rade sa velikim novcem, Đilasovi portali su preneli tekstove u kojem su ih predstavili kao predstavnike nacionalnih zajednica

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas preko portala Direktno koji se nalazi u njegovom vlasništvu i preko portala Danas, koji se nalazi pod njegovom uređivačkom kontrolom, podržao je albanske lobiste u Americi koji su u strahu od predsednika Srbije Aleksandra Vučića i napadaju ga sramnim lažima.

Naime, pismo pod nazivom „Zajednički odgovor na pretnje Beograda po sigurnost Zapadnog Balkana“ upućeno je članovima spoljnopolitičkih odbora Predstavničkog doma i Senata, američkom državnom sekretaru Entoniju Blinkenu i savetniku Bele kuće za nacionalnu bezbednost Džejku Salivenu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iako su potpisnici pisma zapravo iskusni lobisti koji rade sa velikim novcem, ovi portali su preneli tekstove u kojem su ih predstavili kao predstavnike nacionalnih zajednica.

Na spisku potpisnika ovog pisma nalazi se i bivši ambasador Crne Gore pri NATO i nacionalni koordinator za Alijansu Vesko Garčević.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar