Kupio ženi POKLON za rođendan, a ona ga “pošteno prešla”: Kada je pogledao stanje na računu – SLEDIO se

Izneveren muškarac je istakao da je imao najbolje namere, ali da nije očekivao da će mu supruga ovako vratiti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Wavebreak / Profimedia

Svi volimo da nas neko malo više razmazi na naš rođendan, ali retko ko bi od nas otišao toliko daleko da “na svoju ruku” uzme novac od bližnjih za kupovinu sopstvenog poklona.

Ipak, da i takvi slučajevi postoje, svedoči i slučaj jedna žene koja je uzela 900 dolara sa bankovnog računa svog muža, kako bi sebi kupila ogrlicu, iako joj je on već poklonio narukvicu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, njen muž je rekao da je njegova supruga već neko vreme tražila narukvicu od 300 dolara (220 funti) i da je bila „oduševljena“ kada ju je primila, pre nego što je njegov novac “spiskala” za još skuplji nakit.

Napisao je:

Rođendan moje žene bio je pre nekoliko nedelja. Bila je vrlo iskrena i glasna u vezi sa onim što je htela, a to je bila narukvica koju sam joj kupio.

Kupio sam je za nju i koštalo me 300 dolara. Platio sam je novcem sa sopstvenog računa, jer ne kupujemo poklone jedni drugima koristeći zajednički račun. Pošto sam limitiran sa sredsvima, ovaj poklon mi je “savio kičmu” , ali ipak, želeo sam da se oseti posebno na svoj rođendan.

– Dao sam joj narukvicu i bila je oduševljena. Rekla je da je oduševljena i odmah ju je stavila.

Foto: Shutterstock

On i njegova supruga su tada proveli dan slaveći njen rođendan, ali kada je noć prošla, otkrio je da je sama sebi kupila ogrlicu njegovim novcem.

Međutim, kada ju je muž pritisnuo da mu objasni o čemu se radi, rekla je da „nije bila sigurna“ da li će joj muž zaista dati poklon – pa je ona obavila posao umesto njega.

On se dalje požalio:

– Kasnije te noći, i nakon što je proslava rođendana završena, otkrio sam da je moja supruga kupila ogrlicu od 900 dolara koristeći moj račun.

Pitao sam zašto je sebi kupila poklon znajući da sam joj već kupio poklon, i pitao sam zašto je koristila moj novac. Nervozno je rekla da nije bila sigurna da ću joj nešto pokloniti za rođendan, pa je planirala unapred i kupila ogrlicu – istakao je on.

A kako biste vi reagovali da ste se našli na njegovom mestu? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO



Izvor: mirror.co.uk

Komentari (1)

Ostavite komentar