Srbija i danas pod KIŠNIM plaštom: Najviša temperatura do 9 stepeni, a evo kakvo vreme nas tek čeka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Pixabay/kamerman1960

U Srbiji danas oblačno i hladno sa kišom, a na visokim planinama iznad 1400 mnv sa susnežicom i snegom. Vetar slab, ujutru istočni ili promenljiv, a popodne severni i severozapadni. Pritisak izna\d normale. Minimalna temperatura od 6°C do 9°C, a maksimalna od 7°C u Loznici do 12°C na jugu i jugoistoku Srbije. Uveče oblačno i hladno sa kišom povremeno. Temperature u 22h od 7°C do 9°C.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U Beogradu hladno i oblačno sa kišom. Vetar ujutru istočni, a popodne slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna oko 10°C. Uveče hladno sa kišom. Temperatura u 22h oko 9°C.

U Nišu hladno sa kišom. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna do 10°C. Uveče hladno sa kišom. Temperatura u 22h oko 9°C.

U Užičkom regionu hladno za ovo doba godine i oblačno sa kišom, a na višim planinama iznad 1200 mnv sa susnežicom. Vetar slab zapadnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 6°C do 8°C, a maksimalna od 8°C do 9°C. Na Zlatiboru i Tari hladno sa kišom i susnežicom i najviše oko 3°C tokom dana.

U Novom Sadu hladno i oblačno sa kišom. Vetar ujutru istočni, a popodne slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna 9°C. Uveče hladno sa kišom. Temperatura u 22h oko 9°C.

U Subotici hladno i oblačno sa kišom Vetar ujutru istočni, a popodne slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna 9°C. Uveče hladno sa kišom. Temperatura u 22h oko 9°C.

Vreme narednih dana
U utorak pretežno oblačno sa slabom kišom koja prestaje u toku dana, a najpre na severu Vojvodine gde dolazi do delimičnog razilaženja oblaka uz sunčane intervale. Zato će na tamo biti nekoliko stepeni toplije nego u ponedeljak, a na jugu Srbije malo hladnije i oblačno. Vetar slab do umeren zapadni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 6°C do 9°C, a maksimalna od 9°C na jugu Srbije do 13°C na severu Vojvodine.

U sredu promenljiva oblačnost i veći deo dana suvo, osim na jugu Srbije gde će padati kiša. Temperatura u neznatnom porastu u sredu, ali u četvrtak i petak ponovo hladno i oblačno sa kišom, a na planinama iznad 1000 mnv sa snegom. Za naredni vikend se zadržava hladno vreme, a kiša prestaje u nedelju uz delimično razvedravanje po današnjoj prognozi.

BONUS VIDEO:



Izvor: Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar