David o STANJU porodice Dragojević zbog Dalile i Dejana: “Mama se LOŠE oseća, po glasu joj se sve čuje

Dalila i Dejan trenutno imaju krizu u braku pred milionima gledalaca "Zadruge 5"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Red TV/Printscreen

 

David Dragojević brat Dejana Dragojevića, komentarisao je njegovo ponašanje u “Zadruzi 5”, kao i aferu svoje snajke Dalile sa Filipom Carem.

 

– Nikad se mi nismo mešali u njihov brak, oni iznose neke gluposti i laži unutra, to je sve deo njihove igre. Mi smo se i pomirli nedavno, ali ovo je sve neka njihova karta spasa. Neke stvari koji oni rade unutra i šta Dalila radi Dejanu mi nije normalna. Ne znam šta bih rekao, nekako sam rezervisan, jer nisam siguran u te njegove poteze. Mama se loše oseća, po glasu joj se sve čuje – kaže Dragojević, pa nastavlja:

 

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

 

– Ne znam da li je to velika ljubav, jer da je velika ne bi moglo da dođe do svega ovoga. Dalila se očigledno zaljubila u Cara, ali bi sad da sedi na dve stolice. Dejan nije svestan, ne zna gde udara. To ne mislim samo ne ja, ovo gleda i moja porodica, a i njena. Svi smo u šoku, žena je u braku i svaki vid njene igre ili šta god je katastrofalan. Mislim da Dalila oseća nešto prema Filipu, ali nije sigurna u njega – zapaža on.

– Filip je pametan momak, ali neke stvari ne može da prizna. To se desilo preko noći, a njoj prija ta pažnja koju dobija od njega. Kao grom iz vedra neba… U celom tom odnosu ponižava Dejana, treba da se odvoji od njega, i on treba da je pusti i da stvari idu svojim tokom – govori bivši zadrugar, pa nastavlja:

– Dalila je veliki manipulator, sve okreće u svoju korist. Tačno zna kome šta teba da kaže. Dejan je dečko van svih tih afera, povučen je uvek bio, momak nije sklon tim prevarama, a ona sve prebacuje na njega da je kao gutala sve zbog njega. Kakva porodična priča? To je sve laž, da ju nju navodno neko vređao… Ne znam. Moj odnos sa Dejanom je kao ping-pong loptica.

Foto: Printscreen/ RTV Pink

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar