Pretrgla se: Ceca Ražnatović dala za TAŠNU Novki 1.500 dinara, a za sebe MILION

Folk pevačica iznenadila je baku iz publike torbom od 1500 dinara, dok je svoju najjeftiniju tašnu koju je nosila u „Zvezdama Granda” platila 2.000 evra

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Ceca Ražnatović ispunila je obećanje Jelene Karleuše, te je u drugoj epizodi „Zvezda Granda” gospođi iz publike Novki Vasiljević poklonila torbicu.

Ipak, iako se poklonu u zube ne gleda, činjenica ostaje da pevačica nije želela da odreši kesu, te je poklon za Novku platila samo 1.500 dinara, dok je ona na naredno snimanje došla sa brendiranom torbom koja vredi 5.000 evra.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ceca je tokom snimanja podigla baka Novku iz publike i iznenadila je. Pevačica je Novki poklonila crnu torbu sa lancima, a ona ju je odmah probala u emisiji. Ipak, Ceca nije potrošila ni približno novca koliko troši na sebe, što je i normalno, ali je veoma zanimljivo i to da je u moru ponuda odlučila da za Novku kupi torbicu koja spada u najjeftinije dostupne u prodavnicama. Crna tašna marke „opozit” trenutno vredi 1.500 dinara, budući da je na popustu. Čini se da je Ceca uspela da uhvati ovo sniženje, a i ako nije, početna cena torbe bila je 4.000 dinara, što je i dalje sitniš u odnosu na novac koji troši na svoje torbice i aksesoare. Inače, baka Novka će morati da pažljivo čuva svoj poklon, pošto tašna nije od kože, već od sintetičkog materijala, koji nije naročito trajan.

Ipak, folk zvezda je ovim gestom prikupila simpatije publike popularnog muzičkog takmičenja.

 

 

Foto: Printscreen

Ceca je na naredna snimanja dolazila skupoceno obučena, a torbice su uvek bile brendirane i vrtoglavo skupe. Jednom je u pitanju bila crvena „šanel” torbica, koja vredi čak 5.000 evra! Sledećeg puta pojavila se sa crnom „luj viton” tašnom, koja na zvaničnom sajtu trenutno košta 2.000 evra. Dakle, Ceca je samo za ove dve svoje torbe iskeširala preko 800.000 dinara. Pored ove dve skupocene torbe, pevačica se na sledećem snimanju pojavila sa roze torbom od zmijske kože, ali je vešto sakrila marku. Nema sumnje da je i to jedna od skupocenih torbi, budući da takva ne postoji u „Opozitu”. Slične torbice poznatih svetskih brendova koštaju između 2.000 i 7.000 evra, tako da je folk pevačica sigurno potrošila milion dinara za ove svoje tri tašne, dok je za baka Novku dala 1.500 dinara.

Podsetimo, baka Novka je već 11. godinu zaredom u publici, te je sve članove žirija upoznala, a sa nekima ostvarila i bliži kontakt. Jelena Karleuša, koja je do ove godine bila članica žirija „Zvezda Granda”, obećala je baka Novki da će joj kupiti torbicu, a Ceca, koja je došla na njeno mesto, ispunila je to obećanje svoje suparnice. Nakon što joj je Ražnatovićeva poklonila torbicu, Saša Popović je Novku častio sa 50 evra, za koje je sigurno mogla da kupi još tri ovakve tašne.

Foto: Z.K.

Piše: Ekipa Objektiva

OVAJ I MNOGE DRUGE TEKSTOVE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA:

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. A zasto treba da se toj Novki bilo sta da,stvarno bez veze,pa vi jos i cepidlacite ko joj je sta dao i kolko to kosta.Gluposti

    Odgovori

Ostavite komentar