ISPRAVKA: Nije istina da je zvezda popularne serije izjavila kako obožava Đokovića

Netačne informacije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Na Tviteru se proširila lažna izjava korejske glumice Hojeon Jung na koju su mnogi naseli, na koju je ukazao portal Raskrinkavanje.ba

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Poslednjih dana su se na Tviteru pojavile lažne izjave popularne korejske glumice Hojeon Jung, koja je zvezda popularne serije “Squid Game” na Netfliksu.

– On je neko ko je potreban svetu, jer je GOAT. Kad god ga gledam raspoloženje mi se popravi nabolje – citat je koji se deli kao da su to navodne reči glumice, iz intervjua koji je dala za Vog, koji je objavljen 7. oktobra 2021. godine.

Ipak, ona u intervjuu najboljeg tenisera sveta nije ni pomenula.

Na osnovu analize koju je uradio portal Raskrinkavanje.ba, utvrđeno je da je u pitanju laž, a reči koje je navodno izgovorila za Novaka, korisnici društvenih mreža kopiraju za Hojeon Jung za mnoge različite ličnosti i to je postao novi trend i šala na Tviteru.

Nakon upozorenja organizacije Raskrinkavanje.ba da vest koju smo preneli nije tačna, ogradili smo se i napravili izmene u tekstu.

Ovom prilikom izvinjavamo se čitaocima na grešci. Preduzećemo sve mere opreza da se ovakav propust ne ponovi na našem portalu. O greškama koje smo ispravili, a na koje nam je ukazao Raskrinkavanje.ba čitajte KLIKOM OVDE!

Bonus video:

Neka osveti Novaka Đokovića: Medvedev korača ka prvom mestu, ali sada stiže prepreka iz Srbije!

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar