Stefanović POBEGAO sa konferencije da bi izbegao da odgovori na ova TRI PITANJA!

Na današnjoj konferenciji izneo je gomilu laži

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Ministar odbrane Nebojša Stefanović danas je održao konferenciju za medije, na kojoj se pojavio bez ijednog argumenta, demantujući da ima veze sa aferom “Jovanjica” i prisluškivanjem predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a negirao je i da je on zabranio Iliji Milačiću, bivšem šefu Uprave kriminalističke policije (UKP) Beograd, da upadne u kuću u Ritopeku, u kojoj je klan Veljka Belivuka izvršio brojne likvidacije. Milačić je ove tvrdnje izrekao za Objektiv TV, u emisiji “Ozbiljno sa Đukom”.

Stefanović je na današnjoj konferenciji izneo gomilu laži bez ijednog dokaza, tačnije, sve je ostalo na rečima. On je pritom zapretio policijskom funkcioneru Tomislavu Radovanoviću da će da ga tuži, optužujući ga da laže.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Da je Stefanović lagao govori i činjenica da je pobegao sa današnje konferencije, time odbijajući da odgovori na sledeća pitanja:

1. Koja je bila njegova uloga u prisluškivanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića i pakovanju afere “Jovanjica” Andreju Vučiću?

2. Kako je moguće da se sve otkrilo tek nakon što je on otišao sa mesta ministra, a na njegovo mesto došao novi ministar, Aleksandar Vulin?

3. Zašto laže da Milačić ne govori istinu kada je nakon završetka emisije “Ozbiljno sa Đukom” bivši šef UKP-a poligrafski testiran i prošao je?

Iz svega navedenog je jasno da je Stefanović zaštitio Belivuka kao vođu ulične vojske tako što nije dozvolio da se upadne u kuću u Ritopeku, nakon čega je tu ubijeno najmanje petoro ljudi.

Podsetimo, Ilija Milačić je u ekskluzivnom intervjuu otkrio kako je početkom avgusta 2020, istražujući otmicu Gorana Veličkovića Goksija, pronašao kuću strave u Ritopeku. On je tada od nadređenih i tadašnjeg ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića zatražio podršku i oružanu formaciju da „upadne“ u kuću, ali je Stefanović to sprečio. Opširnije o tome čitajte klikom OVDE.

Takođe podsećamo da je Objektiv otkrio da je aktuelni ministar odbrane, vodio je grupu zaverenika čiji je cilj bio rušenje s vlasti predsednika Aleksandra Vučića.

Stefanović se, kako navode naši izvori, posle posete SAD u maju 2019. godine vratio u Srbiju zavrbovan od jedne strane obaveštajne službe. Po nalogu koji je dobio od te službe, Stefanović kreće u akciju uklanjanja predsednika Vučića. Ideja je bila da se, pod plaštom borbe protiv organizovanog kriminala, Vučić i njegova porodica maksimalno kompromituju i kriminalizuju, kako bi njegov opstanak na vlasti bio nemoguć zbog raspoloženja u javnosti. Detaljnije o tome čitajte u POSEBNOJ VESTI.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar