“Titula u F1? To mi neće promeniti život”: Maks Ferstapen želi samo da uživa na stazi

Ferstapen se bori za šampionsku titulu sa Luisom Hamiltonom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ACTIVE PICTURES / profimedia.com / Profimedia

Vozač Red Bula Maks Ferstapen rekao je danas da mu ishod borbe za titulu šampiona Formule 1 “neće promeniti život”.

“Uvek dajem sve od sebe i znam da ekipa radi najbolje što može. Ako će to na kraju godine biti dovoljno za prvo mesto, naravno to je neverovatno dostignuće, za to i radimo, zar ne? Ali, čak iako završim drugi i dalje ću misliti da je to bila sjajna sezona. To mi neće zapravo promeniti život”, rekao je Ferstapen novinarima u Turskoj, preneo je sajt Formule 1.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ferstapen se bori za šampionsku titulu sa Luisom Hamiltonom iz Mercedesa, a sedmostruki svetski prvak ima dva boda više, uoči predstojeće trke za Veliku nagradu Turske.

“Uživam u onome što radim i to je veoma važno. Ja zapravo i nemam zbog čega da budem zabrinut”, dodao je holandski vozač.

Upitan da pojasni izjavu da bi bio zadovoljan drugim mestom u šampionatu, Ferstapen je rekao: “Da, ali ne bi trebalo to da naglašavate”.

“Znam da moja ekipa radi najbolje što može, oni to očekuju i od mene i ja uvek pokušavam da izvučem najbolje iz toga. Potpuno smo posvećeni pokušajima da zajedno ostvarimo ovaj uspeh. Ali, ne možete raditi stvari na silu. Moramo zajedno da radimo dobro i naporno, a onda ćemo na kraju sezone videti gde će nas to odvesti, na prvo ili na drugo mesto? Ne znamo”, naveo je on.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar