Iznenada se srušila u stanu i umrla: Otkriven je uzrok smrti, a porodica u šoku tvrdi da to nije tačno

Roditelji tvrde da je volela da popije, ali ne i da se drogira

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: The Gibson Family/daily star

Džesika Gibson (31) iz Irske bila je sa roditeljima na oodmoru u Blekpulu, kada je odlučila da se pridruži prijateljima na jednoj žurci u Liverpulu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon žurke, ona se srušila u stanu u centru grada, a istragom je utvrđeno da se predozirala heroinom i kokainom.

Ovo otkriće zbunilo je njene najmilije, a članovi porodice nemaju predstavu kako je to moguće, ntii veruju i dalje u to, jer Džesika kako tvrde, nikad nije koristila nikakve opijate, a kamoli teške droge.

– Volela je da popije poneko piće, ne mogu da lažem. No, ne mogu da verujem da je uzimala heroin. Mislim da to jednostavno nije moguće, osim ukoliko joj neko nije stavio u piće. Pitali smo policiju ko bi mogao da joj da heroin, ali ni oni ne znaju – navela je njena majka Dženifer Gibson, prenosi Liverpool Echo.

Foto: The Gibson Family/dailystar

I ona i njen suprug, oboje penzionisani zatvorski službenici, odgovorno tvrde da nikad u prošlosti njihove ćerke nije postojala droga, a bila je i uzorna majka.

– Naša ćerka je bila osoba za primer, velikodušna i druželjubiva – dodala je majka.

Obdukcijskim pregledom nisu utvrđeni tragovi nasilne smrti, ali toksikološki izveštaji otkrili su u njenom organizmu visok nivo alkohola i heroina u njenom krvotoku, a ta količina bi, prema mišljenju mrtvozornika Andrea Rebelja, bila kobna čak i za tolerantnog korisnika, a kamoli za nekog ko nikad nije uzimao drogu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (1)

  1. Kakva je to glupost. Zahvaljujuci kosi i ko zna jos cemu, moze se utvrditi da li se osoba dugo drogira. "Drugovi" sa zurke su joj sipali u pice. To je ocigledno. Neverovatno.

    Odgovori

Ostavite komentar