DNEVNI HOROSKOP

Horoskop za 7. oktobar: RAKA i RIBE danas očekuje interesantan sastanak, VAGA skriva ljubavne simpatije

Devica treba da "zagrize" svoje poslovne probleme i obaveze, kako je oni ne bi sačekale kad se najmanje bude nadala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN
Pokušajte da iskoristite današnji dan i dobro upotrebite svoju odličnu energiju. Niste sami, imate veliku podršku na poslu i možete dosta toga završiti. Ako ste u braku, uspešno prevazilazite današnje izazove. Puni ste dobre volje. Zdravlje dobro.

BIK
Danas vam okolnosti idu u vašu korist. Sve je onako kako ste planirali. Nema razloga da strepite od ishoda u emotivnom odnosu. Stabilni ste oboje, samo vam se čini da imate neki veliki problem. Manji su tu i rešivi. Solidno je vaše opšte zdravlje.

BLIZANCI
Neobične okolnosti sada zahtevaju da ponovite poslove koje ste već radili. Ispravljate već urađeno. Emotivno ste dobro, ali niste sjajno. To je zato što imate trista stvari na pameti, a ljubav vam je na zadnjem mestu. Odlično je vaše zdravlje.

RAK
Popustili su poslovni pritisci i vi ste svoj na svome. Imate nadu da će i dalje biti tako. Na polju ljubavi polako vas napušta tenzija i posesivnost, pa se lakše diše. Imate zakazan sastanak sa jednom Ribom, ako ste slobodni. Nemate većih tegoba.

LAV
Nije nemoguće da vam stignu dobre vesti kada je novac ili finasijsko ulaganje u pitanju. Polako vas popušta gušenje od potisnutih emocija. Niste više pod stresom, zato zagrlite malo slađu stranu ljubavi. Budite opušteniji. Niste ugroženi zdravstveno.

DEVICA
Ukoliko ne “zagrizete” svoje trenutne poslovne probleme, oni će vas sačekati kada se najmanje nadate. U ljubavnom odnosu pripremite se na temeljna finasijska pitanja i dekoncentraciju usled neznanja kako da savladate izazov. Zdravlje je dobro.

VAGA
Umete da budete neodgovorni i danas ste izabrali dan za to. Neke stvari vas neće čekati, zato se koncentrišite. Definitvno živahniji dan u ljubavnom pogledu. Imate skrivene simpatije, a pravite se hladni. Treba vam toplote. Problem sa varenjem.

ŠKORPIJA
I dalje ste u nekoj ludoj trci za novcem. Što ga više jurite, on sve dalje beži. Napravite drugačije vibracije na poslu i splasnuće tenzija. U ljubavi pravite problem i buku oko sitnica, a krupne stvari pakujete pod tepih. Nemate veće tegobe.

STRELAC
Danas ste u defanzivi i zato će se malo toga promeniti na vašem poslu. Nije da ste neraspoloženi, nego ste ljuti i besni na svakog ko vas bilo šta pita. Na emotivnom polju svaka sitnica vam smeta i to glasno kažete. Zdravlje je veoma dobro.

JARAC
Danas razmišljate o novoj aktivnosti na poslu i svesni ste da bi mogli brzo da krenete u realizaciju. Imate dobre i loše dane, ali nemojte glumiti žrtvu jer to sigurno niste vi. Više mislite o emotivnom partneru koji vas voli. Odlično zdravlje.

VODOLIJA
Ništa nije posebno u tome što imate pad samopuzdanja jer će trajati veoma kratko. Već sutra nastavljate po starom. U ljubavi niko ne može da vas uhvati za reč, niste raspoloženi za obaveze. Imate slobodu u glavi. Nemate problem sa zdravljem.

RIBE
Ubrzano se pripremate za posao koji trenutno jako želite. Završavate sa pripremama i putujete na drugu destinaciju, da bi spojili korisno i sopstveno zadovoljstvo. Prepuni ste snova i motivacije da nađete srodnu dušu. Manji problemi sa hormonima.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar