Otkriveni novi, neverovatni detalji o odlasku Mesija iz Barse: Florentino Perez je umešao prste!

"Siguran sam da je Perez iza svega toga"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Daisuke Nakashima / AFLO / Profimedia

Lionel Mesi je već neko vreme član francuskog PSŽ-a, a iako su iz Barselone tvrdili da je odlazak bio neizbježan, izgleda da nije bilo tako.

To je potvrdio i sam predsednik La lige, koji je izneo nove detalje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Večerao sam s predsednikom Barselone Đoanom Laportom i s predsednikom Real Madrida, Florentinom Perezom. Laporta je hteo potpisati CVC, ali Perez ga je nagovorio da to ne učini. Požurivao me oko potpisa jer je Mesi bio sve nervozniji zbog ugovora, a Laporta mi je rekao da ima svoj stav i ne može prodati klub tako lako. No, siguran sam da je Perez iza svega toga – rekao je predsednik La Lige Havijer Tebas.

I sam Mesi je rekao da je imao nameru nastaviti karijeru u Barseloni, ali do toga nije došlo. Javnosti je predstavljeno da je to u onom trenutku bilo nemoguće, kako su brojni igrači i članovi kluba pristali na smanjenje plate da “Blaugrana” može funkcionisati i registrovati pojačanja za novu sezonu, ali očito to nije sva istina.

Da pojasnimo izjavu predsednika La lige, spomenuti CVC je britanski investicijski fond koji je nameravao kupiti Barselonu, a da se to dogodilo, Katalonci bi imali dovoljno novca da prebrode spomenutu situaciju. No, to se nije dogodilo.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar