SKANDAL na Limanu! Okačili zastavu Hrvatske na zgradu MZ – evo ko stoji iza VELEIZDAJE Srbije (VIDEO)

Smeta im srpska trobojka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pritnscreen

Jutros je u Ulici Drage Spasić ispred MZ Liman na mestu predviđenom za državne simbole, umesto srpske osvanula zastava hrvatske.

Uznemireni građani koji su prolazili ovom ulicom snimili su ovaj prizor, a snimak možete videti KLIKOM OVDE. Ovo se sve dešava pored otvorenih vrata prostorija MZ Liman.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U vremenu kada nekolicini Limanaca smeta srpska trobojka, koju Đilasova armija srbomrzaca šara i uništava, zastava Hrvatske slobodno se vijori i to ispred Mesne zajednice čiji “nezavisni” članovi saveta otvoreno podržavaju Đilasa, Jeremića i Novakovića.

Novinari su pokušali da kontaktiraju gospodina Dragoljuba Perkovića predsednika MZ Liman, ali on nije odgovorio na poziv.

Takođe, na automobilima parkiranim na Limanu 1 jutros su osvanuli leci na kojima se nalazi zapisnik sa sastanka “MZ Liman”, a koji je sazvan na inicijativu nezavisnih članova tog tela.

Ovi članovi mišljenja su da treba pružiti politički okvir delovanju nezavisnih članova saveta i time su pružili bezrezervnu podršku Borislavu Novakoviću, Bojanu Pajtiću, Vuku Jeremiću i Draganu Đilasu, a podršku su pružili i Borinom sinu Nikoli koji je pre nekoliko dana demolirao prostorije SNS-a na Bulevaru oslobođenja.

Ovo je još jedan u nizu skandala koji su zgrozili građane Novog Sada. Podsetimo, aktivista Đilasove stranke u tom gradu Brajan Brković skrnavio je srpsku trobojku pre izvesnog vremena.

Udar na Srbiju se nastavlja.

Tekst sa letka na kome se nalazi zapisnik sa sastanka “MZ Liman” prenosimo vam u celosti:

Dana 5.10.2021, održan je sastanak saveta mesne zajednice MZ “Liman”, a na inicijativu nezavisnih članova ovog tela.

Usled aktuelnih političkih dešavanja, kako na teritoriji same mesne zajednice, tako i na nivou celog grada, konstatovano je da je neophodno pružiti politički okvir delovanju nezavisnih članova saveta.

Mi nezavisni članovi saveta, jednoglasno smo odlučili da damo svoj glas konceptualnoj politici Borislava Novakovića, Bojana Pajtića, Dragana Đilasa i Vuka Jeremića.

Ovim putem pružamo bezrezervnu podršku Borislavu Novakoviću i njegovom sinu Nikoli, jer je u tekućim okolnostima političkog života apsolutno legitimno braniti sebe i svoje najbliže svim raspoloživim sredstvima.

Pozivamo i prihvatamo pozive drugih na borbu protiv režima koji nas vodi u politički i ekonomski ambis na svim nivoima vlasti. Verujemo da promene moraju početi sa najnižih nivoa organizacije.

Bojkotujući političku opciju koja nam svima kroji neizvesnu sudbinu, odlučili smo da bojkotujemo i njihove izmišljene i silom nametnute trendove. Protivimo se isticanju trobojki i intoniranju himne na teritoriji Limana 1, gde delujemo kao savetodavno telo mesne zajednice.

Takođe, podržavamo rad našeg kolege Ozrena Lazića i njegove CK13. Verujemo da ovakve organizacije krče put ka tolerantnom, multikulturalnom i demokratskom Novom Sadu kakav svi volimo. Postojanje ove i sličnih alternativnih zajednica, održalo je iskonski duh našeg grada.

BONUS VIDEO:



Izvor: NS uživo

Komentari (1)

  1. Jako lepo, sve odgovorne za ovo delo kazniti novcano po 2000 evra i sve ih smeniti da vise nemogu obavljati javne funkcije pa ni u MZ.

    Odgovori

Ostavite komentar