Umro Kosta Grilo, Albanac koji je obožavao Srbe i Crvenu zvezdu: Zbog toga mu je zabranjeno da radi na TV

- Mislim da bar 70 odsto naroda u Albaniji nema problema sa Srbijom i Srbima - pričao je Grilo u poslednjem intervjuu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Syri TV

Poznati sportski komentator iz Albanije, koji je više od ičega voleo Srbiju i Crvenu zvezdu Kosta Grilo, preminuo je od posledica koronavirusa.

Čuveni voditelj dugo se borio, ali je izgubio najvažniju utakmicu života.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako je ranije pričao za srpske medije, bio je navijač fudbalskog kluba Crvena zvezda, a vrata nacionalne televizije u Albaniji TVSH trajno su mu bila zatvorena nakon izjave da “simpatiše” fudbalere iz Srbije.

– Mislim da bar 70 odsto naroda u Albaniji nema problema sa Srbijom i Srbima – pričao je Grilo u poslednjem intervjuu, kad je razgovarao sa srpskim novinarima.

– Politika je politika, i ja je ne volim. Ali moja pozicija u fudbalu, od 1986. godine, omogućila mi je dobre prijateljske odnose sa ljudima sa Balkana. Imam mnogo dobrih prijatelja među srpskim fudbalerima i trenerima. Mnogo puta sam dolazio i u Beograd i niko nije pravio problem meni ili mojoj porodici gde god sam bio – od hotela, kafića, pa do restorana. Neki od njih su radili i igrali u Albaniji i oni nisu imali nikakvih problema.

U Beogradu je poslednji put komentarisao meč 2014. godine, na Partizanovom stadionu, između Srbije i Albanije. Kosta Grilo preminuo je u bolnici u Istambulu.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar