DNEVNI HOROSKOP

Horoskop za 5. oktobar: RIBAMA se vraća emotivni partner iz prošlosti, LAV ne odustaje od poslovnih planova

Nestrpljenje i lažna nada su danas problemi Škorpijama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash/Mahkeo

OVAN
Nije vas napustila poslovna iritacija sa novim zadacima. Prilagođavate se, ali sporije nego bi želeli. Imate nove planove i želite da promenite posao. Kada je ljubav aktuelna vi ste potpuno oslobođeni nežnosti. Partner se ućutao. Zdravlje dobro.

BIK
Ako sarađiujete sa poznatim biznis partnerima, imate šanse da napravite dobru poslovnu priču. U suprotnom, ništa od posla i finasija. Manje je izražena posesivnost, ali je i dalje ima. To vam stvara sumnju u sve i svakoga. Odlično je zdravlje.

BLIZANCI
Vaša neusklađenost sa poslom i poslovnim ritmom prozivod je drugih hitnijih obaveza. Imate druge prioritete koji vas brinu i ometaju koncentraciju. Partnerski odnosi su zbijeni, a to znači da ste zajedno jači. Manji problem sa nesanicom.

RAK
Besni ste danas, nestrpljivi ste. Niko vas ne juri, ali vi ste sebi najgori gonič. U talasu nežnosti obasipate partnera preteranom ljubavlju. Zato u vašem slučaju ima svega previše i sve je naglašeno. Niste raspoloženi za prosek. Solidno zdravlje.

LAV
Mesec je u Vagi, zato ste raspoloženi za saradnju, samo još ne znate sa kim. Ne odustajete od poslovnih planova, zakazujete susrete. Veoma ste fleksibilni sa emotivnim partnerom pa vam ceo dan protiče u mirnom tonu. Mogućnost manje prehlade.

DEVICA
Želite da saznate tuđe planove, a svoje krijete. Niko vam se neće iskreno otvoriti i reći bilo šta o poslu. Emotivno ste dobro, jer se tešite da bolje ne može. Partner ipak ima neke zamerke koje treba da raspravite. Proverite stanje organizma.

VAGA
Nesuglasice na poslu i nerazumevanje dovode vas u zabludu. Merkur iz vašeg znaka je u lošem aspektu sa Neptunom u Ribama i može doći do prevare i lažnih obećanja. Partnerski odnosi su potpuno prekriveni tajnom. Vaše zdravlje je veoma promenljivo.

ŠKORPIJA
Nestrpljenje i puno lažne nade su vaš današnji problem. Bilo koji poslovni poduhvat usporite da ne bi ponavljali aktivnost. Partnerski odnosi su turbulentni, idu iz krajnostiukrajnost, od mržnje do ljubavi. Nije vam lako. Solidno je vaše opšte zdravlje.

STRELAC
Ne razmišljate mnogo i samo idete napred. Ipak ćete neke stvari ponoviti jer ste u žurbi mnogo toga preskočili. Neke okolnosti smetaju da imate odličan kraj dana na ljubavnom polju. Ništa zato, imate dobre sate sa partnerom. Zdravlje je dobro.

JARAC
Kratak je dan za zadatke koje ste odredili da uradite. Upravo to vam pravi veliki stres. Pojednostavite dan, to će vam pomoći. Mesec je u Vagi, a vi niste spremni na ustupke bilo koje vrste. Zapalite razgovor o budućnosti. Zdravlje je dobro.

VODOLIJA
Raspoloženi ste za dogovre i poslovne razgovre, ali nećete imati uspeha. Stalno je neki problem da dođete do rešenja. I dalje ste u prošlosti, zato se vrtite u krug. Održavate vezu koja je davno završena. Solidno je opšte stanje zdravlja.

RIBE
Vi ste potpuno zbunjeni sa poslovnim ponudama, jer ih niste očekivali. Trošite vreme na nebitne stvari, samo se zamajavate. Koncentrišite se na bitno i važno za vas. Emotivna prošlost kuca na vaša vrata ljubavi. Nemate većih zdravstvenih tegoba.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar