OBJEKTIV ANKETA

Hrvati MRZE Vučića jer ih Srbija prestiže! Građani o NAPADIMA na predsednika (VIDEO)

Anketirani su istakli da hrvatski mediji nisu napadali Borisa Tadića zbog toga što je za vreme njegove vladavine Srbija bila ekonomski slaba

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Epa/Andrej Cukic

Hrvatski mediji već nekoliko meseci vode žestoku kampanju protiv Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, a Objektiv je pitao građane kako komentarišu konstantne napade, kao i činjenicu da se takva kampanja nije vodila protiv Borisa Tadića, u vreme kada je on bio predsednik Srbije. Takođe, pitali smo ih da li su razlog napada ekonomski rezultati koje je Srbija, na čelu sa predsednikom Vučićem, postigla.

Građani su imali gotovo istovetan odgovor – da hrvatski mediji napadaju Vučića zbog toga što je Srbija u ekonomskom pogledu prestigla Hrvatsku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Njima odgovara da je slaba Srbija u regionu i imaju problem sa Srbijom – rekao je jedan gospodin.

Anketirani su istakli da hrvatski mediji nisu napadali Borisa Tadića zbog toga što je za vreme njegove vladavine Srbija bila ekonomski slaba, kao i da on nije brinuo o interesima naše zemlje.

– Boris Tadić je u svakoj situaciji radio protiv svoje zemlje. Normalno je da je njima odgovarala nestabilna situacija u Srbiji – istakao je jedan stariji sugrađanin.

– Tadić im je odgovarao. Nije vodio računa o Srbiji kao što vodi Aleksandar Vučić – složio se jedan od anketiranih.

Jedan gospodin je istakao da ne postoji drugi razlog za takve napade, osim ekonomskih rezultata predsednika Vučića.

– Prestižemo ih u ekonomskom pogledu – podvukao je jedan gospodin.

– Drugog razloga nema. Vučić je uradio sve što je u njegovim mogućnostima, za razliku od drugih. Ne može niko do sad da se meri sa njim – kazao je on.

– Dabome da ga napadaju. Krivo im je. Da mogu – udavili bi ga! – zaključila je jedna starija gospođa.

Podsetimo, hrvatski mediji, koji su u svojoj mržnji prema svemu srpskom preuzeli narativ poglavnika zloglasne NDH Ante Pavelića, duže vreme vode kampanju protiv predsednika Vučića, a poslednjih nekoliko dana napadi su se intezivirali. Nije nimalo slučajno da ovakvi udari dolaze u trenutku kada se Srbija bori sa drugim krakom mafijaške hobotnice koja “davi” Vučića i polako isplivavaju istine o slučaju “Jovanjica” koje su pokrenute ekskluzivnim intervjuom vlasnika “Jovanjice”, Predraga Koluvije koji je dao za Objektiv TV. Opširnije o koordinisanim napadima pročitajte klikom OVDE.

Takođe podsećamo da su hrvatski mediji nedavno u jednom danu objavili i emitovali čak 122 vesti, izveštaja, izjave, teksta i emisije o predsedniku Srbije, a detaljnije o tome čitajte OVDE.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Ljudi, koga briga za Uje. Nemojte kupovati njihovu robu a menjajte im genetski materijal vikendom, kad Rvatice masovno dolaze u Srbiju.

    Odgovori
  2. Cela srpska istorija je laž, Šešelj vas u huškanju 90ih lagao ali BAŠ ZA SVE! Novinari HRT-a su bili u katedrali u Magdeburgu i ptali su sveštenika, da li je na ulazu u katedralu pisalo "čuvaj nas Bože od kuge i Hrvata". On im je u šoku odgovorio, da li vi stvarno mislite da na katedrali može pisati nešto tako protiv nekog naroda, to je laž! Istraživanjem dalje se došlo do Nemačkih protestantskih knjiga, u kojima piše da su Hrvati ratovali protiv njih na strani Pape, u Tridesetogodišnjem ratu. Ali, piše da zločine nisu radili oni, nego njihovi plaćenici-sluge koje su za njih ratovale, verovali vi ili ne SRBI i Vlasi(Rumuni), a zbog njihovih zločina ih švedski kralj Gustav, isto protestant, zove "Novim plemićima đavola". To je još jedan primer kako je Šešelj istinu samo izokrenuo, i 1000puta ponavljao Srbima... Njemačka knjiga "CARSKI HERETICI I HRVATI” tiskana nakon Velikog rata 1918. otkriva da su Srbi kao vojne sluge Hrvata činili zločine u Tridesetogodišnjem ratu!

    Odgovori

Ostavite komentar