DNEVNI HOROSKOP

Horoskop za 4. oktobar: ŠKORPIJA je pod stresom, OVNU ljudi iz okruženja pokazuju svoje pravo lice

Strelac je pod pritiskom od strane voljene osobe, Vodolija je malodušna, Vagu muče problemi sa kožom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash/Kimiya Oveisi

OVAN
Osobe sa kojima ste vodili nedavne poslovne razgovore prikazuju se u pravom svetlu. Vaše je da ih dobro pročitate i na osnovu toga donesete odluke. Intezivne emocije čine da se lako mimoilazite u mišljenju sa emotivnim partnerom. Nemate tegobe.

BIK
Danas je poslovna situacija zahtevna i dosta komplikovana. Do kraja dana izlazite kao pobednik i pronalazite rešenje. Zaokreti u ljubavnom životu nisu ništa novo u partnerskim odnosima. Bićete smeliji nego inače. Disbalans hormona u organizmu.

BLIZANCI
Današnje poslovne i tajne aktivnosti mogle bi da se nezgodno prepliću. Neobični saradnici sa neobičnim idejama pronalaze baš vas. Vi ste dobar ekspert da zamotate i zamrsite klupko ljubavi. To ni vi ne znate kako uspete da uradite. Jačajte imunitet.

RAK
Koliko verujete u sebe toliko danas imate uspeha ili neuspeha na poslovnom planu. Nemojte biti nesigurni, već zalivajte samopouzdanje. Ljubavni život osvetljava moguća povoljna finasijska vest. Lako se dogovarate sa partnerom. Moguća glavobolja.

LAV
Danas ne možete napraviti više od jedne radikalne greške. Povedite računa o ishitrenim odlukama koje vas vode u greške. Ako ste u braku, manje neslaganje može vam dobro “zabiberiti” dan. Jedno od vas dvoje oseća se zapostavljeno. Dobro se osećate.

DEVICA
Nakon manjeg zastoja u administrativnim poslovima rešavate zaostale zadatke. Iako imate šta da zamerite partneru, danas nije povoljan period da se raspravljate. Možete iskopati i ono što ste zaboravili. Povedite računa o svom probavnom traktu.

VAGA
Nemojte se prepustiti strahu od neizvesnosti samo zbog ograničenih finasijskih sredstava. Sve što se događa ima svoje razloge u ishitrenim potezima. Postavite svoj emotivni život na mesto koje mu pripada i zadovoljite potrebe. Problemi sa kožom.

ŠKORPIJA
Nesmotrenost i nezadovoljstvo na poslu savršeno je povezano sa preteranom nervozom. Nalazite se pod velikim stresom. Ne ulazite u vezu sa osobom koja nije slobodna. Ljubavni trougao nije sada dobra opcija za vas..Zdravlje je bez većih tegoba.

STRELAC
Danas ste magnet za sopstvenu suprotnost i za sve što ste izbegavali. To vam može jako smetati u poslovnim aktivnostima. Ne prija vam današnji pritisak koji osećate od strane voljene osobe. Vreme je da to popusti. Povećajte unos tečnosti.

JARAC
Danas ne možete ostvariti kontakt sa osobom koja vam duguje novac. Neuspešni pregovori su izvesni kada su finasije u pitanju. Niste u stanju da izrazite emocije rečima, zato probajte da napišete na papir, on trpi sve. Posetite stomatologa.

VODOLIJA
Verujte u svoje vizije i mogućnosti, nemojte biti malodušni. Imate dobre poslovne rezultate, a nemate zadovoljstvo. Danas bi mogle da popuste velike emotivne oluje. Pokušajte da se više krećete jer će vam to razbistriti mozak. Varenje otežano.

RIBE
Danas ste u dilemi, a i Merkur je retrogradan, pa ne možete realno da razmišljate. Veoma ste nedisciplinovani. Malo stresa i malo dozirane patnje vraća vas u prirodni balans. Ne možete da se borite protiv svojih emocija. Nemate hronične tegobe.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar