Milenko Jovanov: Klupko je tek počelo da se odmotava, strah od istine je ogroman

Niti je predsednik Vučić koga branio, niti se o predmetu „Jovanjica“ izjašnjavao, izričit je Jovanov

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/SNS

Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, reagovao je povodom novih napada i optužbi na predsednika Srbije Aleksandra Vučića da on utiče na oslobađanje od optužbi za vlasnika poljoprivrednog dobra “Jovanjica” Predraga Koluvije. Takođe navodi da je primetan strah određenih ljudi zbog novih informacija povodom tog slučaja.

Jovanov kaže da je zbog intervjua Predraga Koluvije, koji je podsećamo objavljen u sklopu produkcije našeg portala, strah od istine kod nekih ogroman.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Tajkunski medijski i politički najamnici danas imaju uzlogu buzundžija, koji po zadatku viču i halaču ne bi li sačuvali laž koju su brižljivo gradili i sprečili istinu da ikada izađe na videlo.

– Niti je predsednik Vučić koga branio, niti se o predmetu „Jovanjica“ izjašnjavao, ali su tajkunski najamnici i njihove gazde potpuno podivljali od straha od otkrivanja istine o tome ko je, kako i sa kim u dosluhu i koordinaciji učestvovao u mreži napada na predsednika Vučića i njegovu porodicu. Ko je kome, šta i kako naređivao, ko je davao smernice za napade, ko je kakvim „informacijama“ filovao „istraživačke“ portale, ko je zaista pripremao konferencije za novinare Đilasa, Jeremića, Marinike, Aleksića i ostalih i šta je bio cilj svega toga. Stah od istine je ogroman, jer je i laž koju su kreirali bila ogromna. Ta laž je počela da se raspada pred njihovim očima, a vrlo dobro znaju šta će sve i koga će sve istina da ogoli.Zato panika. Zato strah. Zato bes. Ali, neka čuvaju živce. Klupko je tek počelo da se odmotava – istakao je Jovanov.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar