“Sonja me je TUKLA, policija je odmah reagovala”: Šašićeva BIVŠA ponovo šokirala izjavom!

Kako tvrdi Katarina, Sonja nije mogla da podnese njihovu vezu, pa je pri prvom susretu, oči u oči, došlo do nasilnog obračuna

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: ATA Images, Printscreen/Instagram

Bivša partnerka Željka Šašića model Katarina Lazić progovorila je o maltretiranju koje je pretrpela od pevača, a sad je priznala da je tokom zabavljanja s njim bila predmet šikaniranja njegove bivše supruge Sonje Vuksanović.

– Sonja me od početka nije podnosila i uvek je bila veoma neprijatna. Sve je kulminiralo kada me je fizički napala u jednom beogradskom lokalu. Nema šta mi nije izgovorila, čak me je i šutnula, pa sam zvala policiju – kaže Katarina, pa dodaje da je tad sve krenulo nizbrdo, te da je Vuksanovićeva zabranila Željku da viđa ćerku Sofiju i okrenula je protiv njega:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Kad se saznalo da smo zajedno, Sonja mu je zabranila da viđa ćerku Sofiju. Onda su počele konstantne svađe, koje su prerasle u tužbe od Vuksanovićeve. Njoj sam ja oduvek veoma smetala, a ne znam zašto.

Nakon toga Katarina je otkrila da je usled svega toga dodatno bio poljuljan i njen odnos sa Šašićem, koji je ubrzo pokazao svoje pravo lice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Lazic (@koko__lk)

 

– Branio mi je da radim, kada sam dobijala ponude za kampanje od po dva tri meseca u Turskoj i Bejrutu, pretio mi je da ćemo raskinuti ako odem, da bez njega ne mogu da živim, da bih propala. Govorio mi je da sam ja za kuću i da meni ne treba posao, da treba da živim od toga što mi on daje – rekla je Lazićeva za Svet.

Podsećamo, Katarina i Željko bili su u vezi osam godina. Par je izgledao skladno i zaljubljeno, ali iza maske koja je služila za javnost krio se nezadovoljan pevač koji je kinjio lepšu polovinu, zbog čega je ona želela da digne ruku na sebe, o čemu je prvi put pričala za Srpski telegraf.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Republika

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar