Hrabra Zvezda pala posle trilera: Đorđeviću pripala rovovska bitka u Istanbulu (VIDEO)

Moglo je da bude drugačije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pedja Milosavljevic/ Starsport.rs ©

Košarkaši Crvene zvezde nisu uspeli da pobedom otvore takmičenje u Evroligi, pošto je Fenerbahče bio bolji u Istanbulu rezultatom 61:57.

Izabranici Dejana Radonjića su uprkos velikim kadrovskim problemima uspeli da su da odigraju sjajan meč, ali na kraju nisu uspeli da pobede favorizovanu ekipu Saše Đorđevića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iako su katastrofalno otvorili meč, crveno-beli su uspeli da se vrate u meč i uđu egal borbu sa Fenerbahčeom. Igralo se tvrdo, koš je bio kao gol i za svaki poen je moralo da se dobro iskrvari.

Zvezdino gorivo su bili Nikola Ivanović i Nikola Kalinić koji su vodili crveno-bele kroz ovaj duel i svima je jasno da će biti glavni igrači Radonjićevog tiam ove sezone. Mnogo izgubljnenih lopti i lakih poena je dozvolila Zvezda Feneru, ali je onda zaključala odbranu. Ušao je meč u pravu rovovsku bitku, dramu smo gledali na samom kraju, ali bez srećnog kraja.

Fener je slavio na svom terenu, a Zvezda će imati za čim da žali.

Najbolji u redovima crveno-belih je bio Ivanović sa 16 poena, Kalinić je stao na devet, dok Ognjen Kuzmić ubacio osam. Kod Fenerbahčea je Dišan Pljer sa 13 poena.

 

Bonus video:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar