Suma odmah pronašao novi klub: Finansijski se usrećio, fudbalski odlazi u zaborav

Čeka se samo potpis

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Samo nekoliko dana pošto se sporazumno rastao sa Partizanom, Sejduba Suma je na pragu novog angažmana i to u Aziji.

Gvinejac je u završnium pregovorima sa Kuvajtom SC, najboljim klubom istoimene zemlje i u naredna dva dana bi trebalo da kompletira dogovor, pošto je zajedno sa svojim zastupnicima u pregovorima sa čelnicima pomenutog kluba, saznaje Telegraf.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U slučaju da dođe do konačnog dogovora, a sve ide ka tome, jer je ponuda SC Kuvajta veoma ozbiljna i finansijski primamljiva, Suma neće morati da čeka zimski prelazni rok kako bi nastavio sa fudbalom.

Naprotiv, Gvinejac će odmah moći da bude registrovan i stavi se na raspolaganje novom klubu u takmičenju, pošto prelazni rok u pomenutoj zemlji traje do 5. oktobra i Suma će praktično moći odmah da pomogne novom timu.

Inače, Kuvajt SC ima ove sezone velike ambicije na svim frontovima. U prilog pomenutoj činjenici ide podatak da su bogati vlasnici tokom leta doveli dvojicu nekadašnjih asova renomiranih evropskih klubova.

Angažovali su bivšeg asa Čelsija Džon Obi Mikela i nekadašanjeg fudbalera Anderlehta, Monaka i Hala Dijumersija Mbokanija, koji bi trebalo bi trebalo da poprave utisak iz protekle sezone, koju je Kuvajt SC završio na trećoj poziciji šampionata.

Sejduba Suma bi trebalo da “zaokruži” dobru kupovinu i pomogne u planovima da se jedan od najbogatijih klubova vrati na šampionski tron.

Podsetimo, Suma je sa Partizanom raskinuo ugovor nakon što je na Instagramu udario na trenera Aleksandra Stanojevića, što je bila kap koja je prelila čašu u Humskoj kada je u pitanju problematični Gvinejac.

MEGAEKSKLUZIVA! Šokantan intervju: Otkrivamo ko je pokušao da smesti aferu “Jovanjica” Andreju Vučiću!



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar