Halid Muslimović otvorio dušu i priznao: Voleo bih da sam davno PRESTAO SA PEVANJEM

Pevač je na sceni već 40 godina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/ Kobra

Pevač Halid Muslimović već decenijama ima uspešnu karijeru tokom koje je izbegavao skandala i trudio se da ga znaju isključivo po njegovim pesmama.

Ipak, kako ističe, sada su se vremena promenila i pomišljao je da treba da se povuče sa scene.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ovo vreme nije ni slično onome kada sam počeo, kada sam gradio karijeru, imao velike koncerte i hitove. Ja pokušavam da se uklopim u ovo vreme i da narodu predstavim nove pesme i hvala Bogu do sad nisam promašio. Još sam tu, mada voleo bih da nisam više, da sam davno prestao sa pevanjem. Previše je, 40 godina karijere nije malo – rekao je on u emisiji “Zvezde Granda specijal”.

– Nije sve u parama, neke stvari se ne mogu kupiti. Znate ono, imaju ljudi pare, ali ne mogu da kupe nešto ili nemaju sa kim kafu da popiju –  rekao je pevač, istakiavši da danas vodi parolom svog prijatelja Gorana Bregovića koja glasi „Nek’ malo bolucka i nek’ ima malo para“.

Kako kaže, u životu je sve sam stekao.

– Sam biram pesme ili ih sam pravim i uvek sam znao to da potrefim. Što kaže narod, imao sam nos za dobru pesmu. Kad sam bio mlad želeo je da bude popularan kao Šaban Šaulić, Toma Zdravković, Zdravko Čolić i imao sam tu sreću da sam to i ostvario. Čovek koji nema svoj cilj ne treba da živi, a moj je bio da budem među njima. Borio sam se na sve načine i nije bilo lako. Prvi put kad sam stao rame uz rame sa velikim zvezdama, nije mi trebalo ništa više u životu – zaključio je Muslimović u emisiji.

MEGAEKSKLUZIVA! Šokantan intervju: Otkrivamo ko je pokušao da smesti aferu “Jovanjica” Andreju Vučiću!

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar