Srpska lista: Zahvalnost građanima koji su nepokolebljivo branili svoja prava proteklih 11 dana

uputili su zahvalnost i glavnom pregovaraču beogradske delegacije u Briselu Petru Petkoviću

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srpska lista

Srpska lista zahvalila je građanima koji su na prelazima Jarinje i Brnjak, proteklih 11 dana, nepokolebljivo branili svoja prava i istrajali u toj borbi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Poštovani građani, u ime predsedništva Srpske liste zahvaljujemo se što ste hrabro istrajali u borbi za svoja prava, što smo još jednom pokazali da je naše jedinstvo i sloga najjače oružje u odbrani prava našeg naroda – navodi se u saopštenju Srpske liste.

Kako se dodaje zahvalnost su građani zaslužili i zato što su ostali suzdržani na sve provokacije kojima su bili izloženi u prethodnim danima, kada su “i po kiši, suncu, danju i noću nepokolebljivo branili svoje pravo na ostanak i opstanak na Kosovu i Metohiji, i u tome uspeli.

– Zahvaljujemo se našem predsedniku Aleksandru Vučiću koji je hrabro i neustrašivo, filigranskom preciznošću uspeo da pregovorima dođe do ovog diplomatskog uspeha i time jasno pošalje poruku da smo uvek spremni da pregovaramo, ali da nismo spremni da pokleknemo zbog jednostranih poteza Prištine, odnosno da kroz pregovore ispravi po nas štetne sporazume iz 2011. godine – poručili su iz Srpske liste.

Takođe, uputili su zahvalnost i glavnom pregovaraču beogradske delegacije u Briselu Petru Petkoviću, koji se kako se dodaje borio za interese srpskog naroda.

– Današnjim sporazumom pokazali smo da znamo da budemo mudri, uzdržani i diplomatski pobedimo, uz našu poznatu krilaticu jer odavde nema nazad”, zaključuju iz Srpske liste.

BONUS VIDEO:



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar