Bolnica joj posle lečenja naplatila 1.100 dinara za PLAKANJE: Zbog toga je posegla za najtežom odlukom

Nije mogla da veruje šta piše na računu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Amerikanki koja je morala na operacioni sto, bolnica je prilikom davanja otpusne liste naplatila 1.100 dinara što je plakala pred zahvat.

Žena pod nadimkom Midž se našla u nikad većem čudu kada je na računu uz raznorazne stavke pročitala da mora da da 11 dolara za “kratku emociju”, u šta spadaju reakcije pacijenata koje nisu planirane.

Na Tviteru je potom objasnila da se uplašila pred operaciju, što smatra sasvim prirodnom reakcijom, ali da nije očekivala da će doktori njeno plakanje okarakterisati kao kočenje zaposlenog u obavljanju posla.

Zbog toga je Midž rešila da učini ono što nikad pre nije – da prijavi bolnicu i izvrne je ruglu na društvenim mrežama, prenosi timesnownews.com.

Svoj postupak objasnila je stavom da nikako ne može biti u redu “naplaćivanje suza”, koje spadaju u prirodne reakcije jedne pacijentkinje koja se boji ishoda operacije.

Nije poznato da li je bolnica videla njen tvit i da li je reagovala ovim povodom, ali post koji je ona okačila postao je viralan skupivši više od 8.000 retvitova.

“Znači došli smo i do naplaćivanja suza? E pa lepo”, “Šta je bre ovo?”, “Idi u bolnicu i zapreti im tužbom”, bili su neki od komentara.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar