Majka se žalila na ČUDNE ZVUKOVE, pa mu poslala jezive fotografije: Voleo bih da se šalim dok ovo pišem

Možda bude bilo jasnije ukoliko mu pošalje i snimak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Reddit

Društvena mreža Redit može biti izuzetno “korisna” ako verujete da ste iskusili neki paranormalni fenomenom. Platformu koriste mnogi ljudi upućeni u nadrealne teme, koji uglavnom svemu pristupaju skeptični, da bi potom pronašli neko logično objašnjenje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, sledeće dve fotografije, objavljene u ponedeljak, većinu su ostavile bez reči.

Na prvi pogled se čini da prikazuju duha u spavaćoj sobi jedne žene, a čovek koji je fotografije i objavio, napisao je sledeće:

– Moja majka u toj kući živi otprilike tri godine. Fotografije su nastale nakon što su se aktivirale kamere koje reaguju na pokrete, a majka ih je postavila jer joj se neprestano činilo da čuje predmete kako se sami od sebe pomeraju, kao i zvukove kojih ne bi smelo da bude – pojasnio je.

Foto: Printscreen/Reddit

Dodao je da je njegova majka u tom trenutku čvrsto spavala (primetite noge na prvoj fotografiji), pa ostaje otvoreno pitanje šta se to ukazalo uz nju s leve strane.

– Volio bih da vam kažem da se šalim, ali na žalost nije tako. Moju majku su ovi prizori izbezumili. Napravila je “skrinšotove” na telefonu i poslala mi ih, a nadam se da će u narednim danima stići i video – dodao je taj korisnik Redita.

Ako ih zaista objavi, snimci bi mogli da pomognu u rasvetljavanju ovog slučaja, jer u ovom trenutku svi koji su pogledali fotografije, vide istu stvar – dve figure uz usnulu ženu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, net.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar