Mlaznjak 7. generacije ili vanzemaljski brod: Snimak MISTERIOZNE letelice na šleperu obišao svet (VIDEO)

Korisnici društvenih mreža nagađaju o poreklu neobičnog objekta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen Twitter

Na Twitteru i drugim društvenim mrežama pojavio se snimak misteriozne letelice na šleperu, a korisnici širom sveta nagađaju o čemu se radi. Da li gledamo u budući mlaznjak 7. generacije ili vanzemaljsku tehnologiju?!

Spekuliše se da je scena zabeležena nadomak tajnovite oblasti u pustinji Mohave (Kalifornija), u vlasništvu kompanije Lockheed Martin. Tamo je smešteno odeljenje “Skunk Works” koje se bavi projektima za američku vojsku.

Tamošnji stručnjaci učestvovali su u razvoju poznatih špijunskih i “nevidljivih” aviona – U-2, SR-71 Blackbird, F-117 Nighthawk, F-22 Raptor i F-35 Lightning II, podseća portal EurAsian Times.

Tajni projekat?

Možemo pretpostaviti da snimak ne otkriva nekakav “tajni projekat”, jer je letelica prevezena na lokaciju usred dana – pomoću otvorene prikolice.

S druge strane, odeljenje “Skunk Works” ispisalo je istoriju kada je reč o “stealth” tehnologiji, posebno za potrebe američke ratne avijacije od ranih 1980-ih.

Videćemo da li će u narednom periodu poznavaoci vojne tehnologije saznati detalj više o nesvakidašnjem prizoru u Kaliforniji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs


BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs/S.K.

Komentari (1)

Ostavite komentar