Profesor lupkao učenice palicama za bubnjeve po zadnjicama, pa zaveo jednu od njih: Na ovo nije računao

Jedna od devojčica otkrila je i to da joj je on rekao da bi bilo dobro da se kasnije venčaju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Profesor muzičkog iz Škotske naći će se u oktobru pred sudom zbog zavođenja maloletnice i seksualnog uznemiravanja nekoliko učenica škole u kojoj je predavao.

Džejmsa Klarka prijavili su roditelji 17-godišnjakinje koju je posle nekoliko meseci flertovanja zaveo profesor, piše Daily record. Klark je prilikom privođenja glumio da je zbunjen događajem, a i u stanici je priznao da nije očekivao da će njegov “ugled u školi” biti ovako uništen.

Nakon što je priveden, otkriveno je i da je nekoliko učenica uzrasta od 13 do 17 godina seksualno uznemiravao na časovima.

Ne samo da im je davao komplimente za izgled, već ih je profesor masirao ali i udarao palicama za bubnjeve po zadnjicama.

Jednu od učenica naveo je pred drugaricama da upotrebljava “prljave, seksualne izraze” opisujući svoj prethodni susret sa nepoznatim mladićem.

Džejms Klark seksualno je uznemiravao učenice starosti od 13 do 17 godina, Foto: dailyrecord.co.uk printscreen

Učenice su po svojoj prilici bile uplašene da pričaju šta im profesor radi i kako ih uznemirava, a pitanje je i kada bi jedna od njih koju je Klark zaveo progovorila da je roditelji nisu uhvatili na delu putem telefona.

Džejms Klark počeo je da predaje muzičko vaspitanje 2012. godine kada je izašao iz Britanske Armije u kojoj je svirao bubnjeve u muzičkoj grupi.

– Najviše im je smetalo što ih lupka palicama po zadnjicama i što pokušava njima da im podigne suknjice. Nijedna očito zbog Džejmsovog autoriteta u školi nije smela da ga prijavi – navodi se u optužnici.

Jedna od učenica ispričala je u policiji da joj je pred Božić profesor rekao da je “toliko lepa da bi s njom trebalo da ima decu kad poraste”.



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar