”Još uvek se navikavam da Nina NEMA”: Teodora Džehverović otvorila dušu o ODLASKU dečka!

Teodora Džehverović gostovala je u emisiji gde je otvoreno govorila o svemu što je trenutno tišti, ali i lepim događajima u njenom životu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Nakon nedavnog odlaska njenog dečka Nina Čelebića u inostranstvo zbog profesionalnih obaveza, Teodora je prvi put otvorila dušu i priznala da joj nije lako.

Prvo se osvrnula na svadbu njenog brata Save Džehverovića koji se oženio svojom dugogodišnjom, 15 godina mlađom devojkom Adrijanom Kadar:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Okej sam, na milion strana, što je za mene normalno. Ja ne mogu da pobegnem od toga, jednog dana će se smiriti. To je moj normalan život. Imali smo jedan lep događaj, možda najlepši u mom životu do sada. Moj brat se oženio i to osobom koju mnogo voli.To je jedna iskrena ljubav, i ne bih previše pričala o njima jer je to jedna posebna ljubav i ne postoje reči kojima bih opisala njihov odnos. Mnogo mi je drago što su izdržali i što je Dada pored mog brata i nadam se da će ona biti majka njegove dece. Bilo mi je samo u glavi samo da sve prođe kako treba- kazala je Teodora o venčanju svg brata Save, a potom se osvrnula na odlazak njenog dečka Nina Čelebića u Ameriku nakon čega je ostala sama u njihovom stanu. Ona je napre istakla da je znala da će postići veliki uspeh u životu:

Foto: Instagram printscreen/teodoradžehverovic

– Ja stvarno jesam očekivala da će to meni jednog dana doći jer znam odakle sam krenula, jer sam to očekivala. Spremamo se Cvija i ja da razvalimo tu američku turneju. Ja se stvarno nadam da će tako biti. I momak Nino me je skoro napustio i na to se navkavam. U stanu sam u kojem smo zejedno počeli da živimo nedavno- dodala je Teodora.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar