Vučić odgovorio na PSOVKE Vidojkovića: Nije reč samo o mojoj majci, niko u Srbiji nije dužan ovo da trpi

Predsednik Vučić kaže da mu majka ništa nije rekla o hajci koja se vodi protiv nje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TANJUG/ JADRANKA ILIC/ nr, Printscreen/Youtube

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je skandalozne psovke voditelja Nove S Marka Vidojkovića koji je predsedniku Srbije u programu psovao majku i povišenim tonom izgovarao uvrede na njegov račun.

Predsednik Vučić kaže da mu majka ništa nije rekla o hajci koja se vodi protiv nje. Predsednik je dodao da nisu svi isti i da nikada ništa slično nije moglo da se čuje o ljudima iz opozicije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Dva puta ste napravili ono na čemu oni rade, neću da kažem grešku, ali upravo ono što oni žele, srećom Marić Vas je ispratio, ne dešava se svima isto. Nikada ništa slično ovome niste mogli da čuejte, ni na ovoj televiziji ni na bilo kojoj drugoj. Ovo je trik, nisam ja problem, već Srbija, zašto i kome smetaju rerzultati. Da li su nosioci vlasti dužni da trpe ovo, dužni su da trpe kritiku, ovo nije dužan niko da trpi. 2014. godine kada sam postao predsednik Vlade, kad smo spasavli zemlju, od tada su krenuli u nešto što se zove lični obračun. Radili su tri stvari, najpre su napadali svakoga ko bi iz moje stranke govorio, za svakoga ko je pomenuo moje ime prošao kroz tolog zeca, a zatim pozvan u ambasadu da mu se kažu da prestane da spominje Vučića. Time je deo rukovodsta SNS uzet pod tuđe skute, nikada više ne drže leđa predsedniuku stranke, nisam ja problem, već Srbija. Napadi na mene i moju porodicu, masno su lagali, sve vreme radili dehumanizaciju. taj čovek nije čovek, on je negativan rođak.

Podsetimo, Nenad Kulačin i Marko Vidojković postali su poprilično isfrustrirani jer njihova emisija očigledno ne nailazi na dobar odziv u javnosti, pa su odlučili da psuju majku predsednika Aleksandra Vučića, a više o tome pročitajte OVDE.

Gnusni video snimak možete pogledati ispod:

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Gospodine predsednice narod nije duzna da slusa ovakav sljam od necovecnosti kako je moguce da svaka budaletina sa psihickih mana da se pojavljuje u javos i da lupeta svakakve gluposti znaci ovakav sljam i vulgarnost janos ne zeli ni da gleda a bogami ni da slusa i zato se moraju preduzeti neke mere da u buduce nebi ovakve kretene i nedolicne ulicare mogli da zamaraju javnos nismo duzni da gledamo i slusamo psihopate kao onog Vidojkovic li je kako se zove nezelim ni da znam uglano znase o kome se prica ,ako je oboleo nije za tvu nego za urgentni centar i pomoc psihijatra zato nadlezne organe moraju da prezemu reciprocne mere i da sankcioniraju bolesnok coveka koi se iskaljuje preko medije i vredja predsednika drzave to se odnosi i na nas hvala

    Odgovori
  2. To moze na Kaze jedna bitanga i krinalac koi nije imao roditelje ulicama vaspitavala njegov vek trajanja je kratak na ovom svetu,

    Odgovori

Ostavite komentar