SKANDAL

Bivša Željka Šašića umešala i Sonju: “Što ne kaže što mu je nekadašnja žena slala IZVRŠITELJE na vrata”

Pukla bruka između pevača i bivše devojke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Nakon što su se pojavile informacije u domaćim medijima da se sumnja da je pevač Željko Šašić, navodno ukrao auto marke “mercedes”, svoje bivše partnerke Katarine Lazić, koji joj je prema pisanju medija, sam kupio, Šašić se oglasio, a onda mu je uzvratila i manekenka.

– Juče sam i imao šta da kažem, danas sam već i zaboravio, koliko pridajem značaju tome. Ova priča će dobiti epilog na sudu. Ne znam šta je ona rekla, advokati rade svoj posao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Mene niko od nadležnih organa nije kontaktirao u vezi ovog slučaja. To je velika šuplja priča.

Kako su preneli pojedini mediji, navodno je sama Katarina iznela svoje sumnje na Šašućev račun, a on je to prokomentarisao na sledeći način:

– Šta da kažem na sve to, moj odgovor je “tužno je to i žalosno”. Ne bih da širim priču, jer to može da ide u nedogled, nisam ja klinac više – zaključio je pevač bio za “Blic”, a sad se Katarina oglasila na društvenim mrežama.

– Tužno i žalosno su jedine dve pametne reči koje je dotični izgovorio, s obzirom da je pored mene i pravnu terminologiju pokušao da nauči, jer sam ga ja tapšala po ramenu dok mu je bivša supruga slala izvršitelje na vrata. Taj čovek je pravno nepismen, drugo sve ove informacije su proverljive u SUP-u. Želim samo da se sazna istina – navela je Katarina.

Foto: Printscreen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Lazic (@koko__lk)


BONUS VIDEO:

 



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar