Probala je dečku da ODGRIZE nos, pa da se ubije: Bila je jedna od NAJLEPŠIH glumica, evo gde je danas

Heder Loklir je bila je lepa i talentovana i pred njom je bila blistava karijera, međutim, niz loših odluka i brakova kao i brojne zavisnosti odveli su je u propast

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

Bila je najbolje plaćena glumica Holivuda, a nedavno je punila stranice crne hronike, februaru je probala dečku da odgrize nos, a onda ga pretukla i završila na lečenju, danas puni 60 godina i konačno je uspela da se izleči i vrati glumi.

Našoj javnosti je poznata iz serije “Dinastija“, kasnije i iz serije “Melrose Place”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mnoge njene veze su bile u žiži javnosti kao što je afera sa Tomi Lijem i Ričijem Samborom, s kojim je dobila ćerku Avu.

Heder je poslednjih godina često bila u centru pažnje zbog svog neprikladnog ponašanja.

Jednom prilikom je uhapšena nakon što se automobilom zaletela u stub električne rasvete blizu svog kalifornijskog doma, pri čemu joj je u automobilu pronađena flaša alkoholnog pića.

Foto: Peter Brooker / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zvezda se borila sa teškom zavisnošću, kako od alkohola, tako i od plastičnih operacija. Nekadašnja bomba devedesetih, danas je gotovo neprepoznatljiva.

Nedavno je objavljena vest da se Heder vraća na male ekrane, ali i da strepi zbog tog povratka.

U novom projektu glumi Kristin Karlson u predstojećem filmu “Don’t Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story” , a za ovu ulogu je rekla da je u početku osećala “strah”.

Film napravljen za TV, zasnovan je na seriji istoimenih knjiga. Priča prati Loklir kao Kristinu, čiji se svet raspada nakon neočekivane smrti njenog supružnika, koga glumi Džejson Mekdonald.

Foto: Profimedia

“Ne znam zašto sam se toliko plašila da zapamtim redove, kako bi bilo da prenesem emocije”, rekla je Heder i dodala da je povratak u glumačku zanatstvo bio “tako lak”, prenosi “Pipl”.

A takođe je podelila i to da su je prijateljice i koleginice ohrabrile i dodala da je “bilo zaista dobro čuti da je neko drugi imao iste strahove kao i ja.”

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Blicžena

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar