Obratite PAŽNJU na ove putne pravce: Promena režima saobraćaja na više trasa

Promena režima na više saobraćajnica zbog radova na putu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Na auto-put E-75, petlja “Žednik”, na snazi je izmena režima saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji kolovozne trake u smeru Subotica – Novi Sad, saopštilo je JP “Putevi Srbije”.

Saobraćaj iz pravca Subotice ka Novom Sadu je preusmeren u preticajnu saobraćajnu traku suprotnog smera.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U smeru GP Horgoš – Novi Sad za saobraćaj je zatvorena petlja „Žednik“, tj. uključenje na auto-put prema Novom Sadu i isključenje iz pravca GP Horgoš – biće onemogućeno u narednih 45 dana.

Alternativni putni pravci su petlja “Subotica Jug” i petlja “Bačka Topola”.

Uključenje i isključenje na petlji „Žednik“ iz pravca Novog Sada ka Subotici je u funkciji.

Dobro Polje – Vlaško Polje, do 27. septembra povremene obustave saobraćaja, tokom radova na drž. putu II A reda br. 219, Boljevac – Knjaževac, u sledećim terminima: od 6.30 do 9 časova i od 10 do 12 časova.

Vrnjačka Banja – raskrsnica za Mitrovo Polje, u dužini od 12 km, danas od 8.30 do 18.15 časova i sutra od 9.45 do 17.15 čsova, na snazi će biti obustava saobraćaja, zbog održavanja “54th Serbian Rally“.

Auto-put E-75, izvršiće se zatvaranje petlje „Smederevo“ (Ralja) za saobraćaj, od 27. septembra do 5.oktobra, zbog radova na rehabilitaciji kolovoza.

Tokom izvođenja radova, na petlji „Smederevo” (Ralja), u oba smera biće zatvorene izlivne i ulivne rampe, a saobraćaj će biti preusmeren na alternativne petlje „Požarevac” i „Kolari”.

Auto-put E-75, „Bubanj Potok“ petlja „Tranšped“, smer ka Nišu – do 1. novembra radovi na uklapanju Kraka 3 sa novoizgrađenom petljom „Bubanj Potok“.

Saobraćaj u smeru ka Nišu odvija se preticajnim saobraćajnim trakama oba smera, dok se saobraćaj u smeru ka Beogradu odvija zaustavnom i voznom saobraćajnom trakom.

Sa Obilaznice oko Beograda za saobraćaj zatvoren prolazak podvožnjakom ispod auto-puta, pa se saobraćaj sa Obilaznice Beograda, u smeru ka Beogradu, odvija preko petlje Tranšped.

BONUS VIDEO:



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar