Trojica uhapšeni zbog PRINUDE: Pao i inspektor za kog se sumnja da bio “krtica” Belivukovom klanu (VIDEO)

Osim Stolića, jutros je u akciji policije uhapšen i brat Ninoslava Konstantinovića, Slađan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MUP/Youtube

Inspektor SBPOK-a za krvne i seksualne delikte Božidar Stolić uhapšen je jutros u akciji policije, u kojoj su privedeni i pripadnik BIA M. K. (1971) i Slađan Konstantinović, brat Ninoslava Konstantinovića (1975.). Oni su uhapšeni zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo prinuda u pokušaju na štetu jednog muškarca iz Požarevca.

Podsetimo, za Stolića se veruje da je bio “krtica” i da je on bio taj koji je odavao informacije klanu Veljka Belivuka, zbog čega je već bio hapšen.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Uhapšeni u današnjoj akciji se terete da su u periodu od 17. do 22. septembra ove godine nekoliko puta boravili u ugostiteljskom objektu oštećenog i preteći mu pokušali da ga prinude da im proda ugostiteljski objekat za višestruko nižu vrednost u odnosu na stvarnu vrednost. Kada je oštećeni odbio, oni su mu, kako se sumnja, saopštili da više ugostiteljski objekat nije njegov već njihov.

Osumnjičenima je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni ovom tužilaštvu.



Izvor: Republika

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar