Voditeljke u programu uživo saznale da imaju koronu: Gledaoci zanemeli kad su shvatili (VIDEO)

Morate vas dve da izađete na trenutak - rekao je glas izvan kamere Hostinovoj i Navarovoj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Dve ko-voditeljke na ABC-ovom programu “Vju” (Pogled) bile su pozitivni na koronavirus i morale su da napuste program u sred emisije.

Ana Navaro i Sani Hostin, obe kompletno vakcinisane, napustile su studio danas nekoliko minuta pre nego što je američka potpredsednica Kamala Harris trebalo da se pojavi na intervjuu u studiju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Čini se da se ovde dešava nešto čega nisam 100 posto svesna – rekla je Džoi Behar dok je emisija započinjala novi segment. “Može li neko molim vas da me obavesti o situaciji?”.

– Morate vas dve da izađete na trenutak – rekao je glas izvan kamere Hostinovoj i Navarovoj.

Behar je tada bila spreman da predstavi potpredsednicu SAD, kada je drugi glas van kamere rekao “ne”. Haris bi se u emisiji pojavila daljinski, iz drugog studija u sedištu kompanije ABC u Njujorku.

Nakon što se emisija vratila sa reklame, Behar i Sara Hejns, koje su sedele sa jedne strane polukružnog stola emisije nasuprot Hostinovoj i Navarovoj, preselile su se u centar.

Behar je zatim rekla prisutnima šta se dogodilo.

– Budući da će ovo svakog trenutka biti glavna vest, dogodilo se da su i Sani i Ana očigledno obe pozitivne na kovid – rekla je Behar.

– Koliko god se trudili, ovakve stvari se dešavaju, verovatno će se brzo oporaviti i sigurno će biti dobro, jer su obe potpuno vakcinisane – dodala je ona.

BONUS VIDEO:



Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar