Medvedev se predao bez borbe: Đoković ostaje na prvom mestu do kraja godine!

Ne veruje da može da ugrozi Novaka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Susan Mullane/Alamy/Profimedia

Danil Medvedev se nalazi u Bostonu gde će učestvovati na predstojećem Lejver kupu, a tim povodom je pričao sa medijima i dotakao se trke za mesto broj 1 na ATP listi.

Ruski teniser smatra da je nemoguće da uspe da do kraja godine svrgne Novaka Đokovića sa vrha.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Iskreno, deluje mi gotovo nemoguće. Imam da branim poene iz Pariza i sa završnog turnira, a Novak nema toliko mnogo poena da brani – objašnjava Medvedev.

Do kraja sezone su ostali mastersi u Indijan Velsu i Parizu, kao i Završni turnir u Torinu, dok je od ozbiljnijih turnira još tu i ATP 500 Beč

– U Beču sigurno neću igrati jer je iste nedelje kad i turnir u Sankt Petersburgu. Verovatno neću igrati ni tamo, ali ako budem igrao te nedelje biću u Sankt Petersburgu – dodao je Rus.

Turnir u Sankt Petersburgu prošle godine je upao u Seriju ATP 500, ali se ove godine vraća u Seriju 250. Medvedev je 2020 igrao oba i oni mu se broje u zbir ATP 500 turnira, ali izgubiće samo 135 poena kad ispadnu s liste. S druge strane, Noletu takođe otpada četvrtfinale Beča, ali i titula iz Tokija koju neće braniti.

– Ostaju mi Indijan Vels, Pariz i Torino. Ako osvojim sva tri u igri sam za prvo mesto, ali to je ogroman izazov – kaže Medvedev.

Bonus video:

Nole napravio još jedan potpuno nenormalan PODVIG: Ovo je novi dokaz da je Đoković LEGENDA tenisa!

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar