Uhvatila sam ćerkinog dečka GOLOG u mojoj sobi: Zaključala sam vrata i očitala mu nezaboravnu LEKCIJU!

Bizaran ljubavni trougao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Život jedne Engleskinje se drastično promenio kada je otpočela vezu sa dečkom svoje ćerke.

– Imam 46 godina i razvedena sam. Imam ćerku od 22 godine. Odlično zarađujem i imam lepu kuću, mnogo prijatelja, bogat društveni živt… Jedina stvar koja mi nedostaje je ljubav – kaže ona i dodaje:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Vodim računa o svom izgledu, i nikada mi ne nedostaje muške pažnje. Međutim, veliki problem je što me ne privlače ljudi mojih godina. Jednostavno, moraju da budu mlađi od mene. Imala sam bezbroj veza sa mladićima, ali one su ve kratko trajale. Kada dobiju ono što ih zanima, uvek kažu da naša veza neće funkcionisati zbog velike razlike u godinama.

– Ali, i to se promenilo. U to vreme je moja ćerka još živela sa mnom, i bila je u vezi sa zgodnim mladićem od 23 godine. Lepo su se slagali i delovalo mi je da su njih dvoje savršeni jedno za drugo. Jednog dana sam se vratila ranije s posla i kada sam ušla u spavaću sobu, ostala sam bez teksta. Ćerkin dečko je bio go i zadovoljavao se dok je preturao po mom donjem vešu – objašnjava žena.

Foto: Shutterstock

– Trebalo je da ga izbacim napolje, ali nisam to uradila. Zaključala sam vrata, skinula se i pokazala mu šta sve starija žena ume u krevetu. Ali, nisam računala da će se on zaljubiti u mene. Svakodnevno smo u tajnosti vodili ljubav, i pokušali smo da sve sakrijemo od moje ćerke – navodi Britanka.

Foto: Shutterstock

– Znala sam da se igram s vatrom, i bila sam u pravu. Posle nekoliko nedelja, ćerka nas je uhvatila na delu. Plakala je kao kiša i istrčala iz kuće. Narednog jutra se odselila kod drugarice. Logično, odmah je raskinula s dečkom koji je ostao da živi sa mnom. Ludo je zaljubljen u mene. Seks je i dalje sjajan, ali znam da je on previše mlad i nezreo – iskrena je ona.

Foto: Shutterstock

– Ćerka mi se zaklela da više nikada neće razgovarati sa mnom. Iskreno, potpuno je razumem jer se svaki dan davim u krivici. Ne znam kako da je nateram da mi oprosti – zaključila je Britanka.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (1)

Ostavite komentar