Pipao devojčice na igralištu u Nišu? Ovo je osumnjičeni za polno uznemiravanje (FOTO)

Sumnja se da ima više oštećenih, policija poziva roditelje da se jave Policijskoj upravi u Nišu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MUP

Nišliji S.N. (62) koji je uhapšen zbog sumnje da je na dečjem igralištu u Naserovoj ulici dodirivao po intimnim delovima tela dve devojčice stare sedam i osam godina, određen je pritvor u trajanju do 30 dana.

On najpre saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu koje je odmah predložilo da mu se odredi pritvor, nakon čega je sudija za prethodni postupak Osnovnog suda to i potvrdio pišu Novosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Određen je pritvor zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nedovoljne polne radnje u vezi sa krivičnim delom obljuba nad detetom i to zbog postojanja osobine okolnosti da bi boravkom na slobodi uticao na maloletne oštećene koje nisu saslušanje, tačka 2, i postoje okolnosti da bi boravkom na slobodi u kratkom vremenskom periodu ponovio k. delo imajući u vidu da je osuđivan za krivično delo iz grupe k. dela protiv života i tela, tačka 3 – kaže za “Novosti” PR Osnovnog suda Vladan Rakonjac.

Sumnja se da ima više oštećenih, policija poziva roditelje da se jave Policijskoj upravi u Nišu na telefone 018/192 i 018/503-425.

BONUS VIDEO:



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar