ISPLIVALI DETALJI

Pred smrt mužu i sinu OVO ostavila u AMANET? Poslednja Marinina želja otkriće sve o njenom životu

Svojevremeno je rekla i koja glumica bi mogla da tumači nju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATAImages

Tekstopisac Marina Tucaković navodno je pred smrt završila pisanje autobiografije, rešila je da svoj dinamični život navodno pretoči na papir, a po njenom romanu snimaće se i film, piše Informer.

– Marina je mnogo patila, ali to nije volela da pokazuje nikome. Ona je zapravo svu svoju bol pretočila u stihove koje je pisala. Godinama smo joj govorili da treba da objavi knjigu po kojoj bi se kasnije snimio i film – rekao je izvor blizak Marini za pomenuti medij.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Kada je počela pandemija korone, teško joj je bilo da piše pesme. Sve više je razmišljala o autobiografiji i krenula je napokon da piskara o svom životu. U knjizi je detaljno opisala najteži trenutak u životu, kada joj je 2008. godine preminuo sin Miloš… Pisala je dosta i o odnosu sa drugim sinom Laćom, kao i o velikoj ljubavi sa Futom, kojem je posvetila brojne stihove – nastavlja on dalje.

Ona je knjigu, navodno, završila pre dva meseca i predala je Laći i Futi.

– Rekla im je da pronađu izdavača i jednog dana objave njenu autobiografiju. Imala je veliku želju da se jednog dana snimi i film o njenom životu. Sve što je napisala sada je u rukama njenog sina i muža i od njih zavisi kada će knjiga ugledati svetlost dana – zaključio je izvor za Informer.

Foto: TV Prva/printscreen

I sama Marina je pre dva meseca pričala kako bi volela da se o njenom životu snimi film.

– Za svojih 67 godina preživela sam i doživela sve i svašta i to bi bilo veoma interesantno ljudima da gledaju. Evo, recimo, na grobu glumca Ljubiše Bačić Baje piše: “Od početka do kraja zaje*ao se Bačić Baja.” E pa film o meni će se zvati baš tako: “Od početka do kraja zaje*ala se Marina Tucaković – istakla je tada.

Rekla je i koja glumica bi mogla da je ovekoveči.

Anica Dobra je odlična glumica i mogla bi bez problema da me glumi. Nema ko nije čuo za nju i svi misle da je fenomenalna. Obe smo plavuše, a ona fizički pomalo i podseća na mene – rekla je ona nedavno.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar