Iliev ne da na Stanojevića: “Suma je taj koji laže, razočaran sam njegovim ponašanjem”

"Dokle god sam ja sportski direktor, ovakve stvari se neće tolerisati"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Ivica Iliev je apsolutno stao na stranu Aleksandra Stanojevića, jer je upoznat sa slučajem još tada i ističe da je upravo Sejduba Suma taj koji ne govori istinu, pošto za sve navedeno postoji i medicinska i pravna dokumentacija.

– Kao sportski direktor iskreno sam razočaran Suminim ponašanjem. Kao neko ko ga je uvek i srčano branio, imam pravo da ga prvi i kritikujem. Sve što je izneo je velika laž, jer sve što je radio, radio je na svoji ruku, kršeći klupsku disciplinu i protokol, za šta postoji i medicinska dokumentacija – rekao je Iliev za Telegraf.
Sportski direktor je najavio oštru kaznu za Gvinejca.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Što se tiče pasoša, nismo ga mi izgubili, već on. A o tome ko će da igra ili ne, odlučuje jedino i isključivo trener. Niko nema pravo to da komentariše, niti on niti bilo koji drugi igrač. Trener Stanojević ima apsolutno moje i poverenje svih u klubu.

Dokle god sam ja sportski direktor, ovakve stvari se neće tolerisati i biće oštro sankcionisane. Nećemo dozvoliti da ovo poremeti fantastičnu atmosferu i rezultate koje klub pravi – poručio je Iliev.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar