Redakcija Objektiva dobila priznanje “Dama i džentlmen godine”: Hotel Tonanti održao ceremoniju dodele

U svom luksuznom ambijentu, negujući glamur i stil, hotel Tonanti ugostio je zaslužne pripadnike javnog života iz raznih sfera

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs

Kao jedan od najboljih ambasadora turizma Vrnjačke Banje, hotel Tonanti je treću godinu zaredom bio domaćin 15-te po redu ceremonije dodele priznanja Dama i džentlmen godine 2021, a redakcija Objektiva dobila je ovo specijalno priznanje koje je u ime redakcije primila zamenik glavnog urednika, Ivana Marinković.

U svom luksuznom ambijentu, negujući glamur i stil, hotel Tonanti ugostio je zaslužne pripadnike javnog života iz raznih sfera, umetnosti, filma, televizije, muzike, politike.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Glamurozan prijem zvanica, doček oldtajmera i defile crvenim tepihom održan je 21. septembra 2021. godine.

Ovogodišnjoj Gala večeri između ostalih prisustvovali su Vanja Bulić, Suzana Mančić, Sanja Marinković, Zorica Brunclik i Kemiš, direktor Ruskog doma u Beogradu gospodin Jevgenij Baranov, Suzana Perić, Bojan Marović i druge zvanice iz sveta dramske umetnosti, sporta.

Osim Objektiva, dobitnici ovog specijalnog priznanja su:

– Direktorka portala “Alo”, Nina Aralica

– Glumica Dragana Mićalović

– Estradni umetnici, Zorica Brunclik i Kemiš

– Direktor Ruskog doma u Beogradu, gospodin Jevgenij Baranov

– Voditelj Nemanja Velikić

Hotel Tonanti će i dalje nastaviti da kroz podršku i organizaciju ovakvih i drugih događaja, afirmiše i promoviše turističku ponudu Vrnjačke Banje ali i ističe važnost kontinuiranog kulturnog života zajednice, kulturnih sadržaja i promocije.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar