Miljana se VRAĆA u rijaliti: Zadrugarka se oglasila i najavila POBEDU (FOTO)

Miksi se raduje ulasku u Zadrugu 5

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Youtube

Miljana Kulić najavila je svoj povratak u rijaliti, a poruka je sve zaintrigirala.

Bivša rijaliti učesnica rešila je da se posle diskvalifikacije vrati u “Zadrugu 5”, što je odmah podelila sa pratiocima na Instagramu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Da li smo spremni za subotu? Ovog puta do kraja i do pobede. Ovog puta nema predaje, stara Miksi se vraća u punom sjaju, a za moj 25. rođendan tek vas čeka neviđeno ludilo mozga. Hvala još jednom na pruženoj šansi – napisala je Miljana Kulić na Instagramu i označila članove produkcije.

FOTO: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Kulićeva je nedavno slala pismo produkciji rijalitija gde je molila da se vrati i izvinjavala se zbog ucene koju je postavila, a to je da njen sin sa njom bude u šou programu.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Направиће још већи проблем до краја.Паметније би било да је пошаљу на лечење а не у задругу.

    Odgovori
  2. Kome cini Mitrovic uslugu... Jednoj dusevno bolesnoj osobi koja za svoje postupke ne odgovara. Osobi koja nije sposobna da jedan dan provede bez lekova... Osobi koja je postala dosadna do te mere da je ne gledaju ni oni koji su je podrzavali. Zavrsavaj vise Mitrovicu ovaj sajam budala, skandala, bluda i nemorala koji godisnje finansiras 10 mil evra. Tako ces bar malo naciju odmoriti a nekoj zaludjenoj babi prodiziti zivot jer one zive zivote budala kao sto je ova iz Nisa.

    Odgovori
  3. Sramno, umesto da joj Mitrović ponudi lečenje jer to joj je neophodno , on je ponovo Vraca da maltretira sve i nas gledaoce i zadrugare. Kakva zabluda , kome je ova bolesnica simpatična ????

    Odgovori

Ostavite komentar