Spavam s 11 godina starijim šefom, a onda sam našla papir s ocenama ljubavnica i šokirala se ko je broj 1

Njen san o savšenom muškarcu je pokvarila tajna koju je on krio od nje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Kada je posle niza neuspešnih veza otpočela aferu sa svojim šefom, jedna Engleskinja je bila ubeđena da je našla čoveka svog života, ali onda je doživela najveći šok u životu.

– Ja imam 41, a moj dečko 52 godine. On je radio kao producent filmova za odrasle i zaradio je mnogo para. Odlučio je da se povuče iz tog posla, i kupio je klub. Upoznali smo se kada sam došla na razgovor za posao konobarice – priča ona i nastavlja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Za razliku od njega, ja sam uvek bila obična žena, imam sina od 19 godina i nikada nisam privlačila previše pažnje. Kada sam dobila posao, posle dugo vremena sam imala osećaj da neko veruje u mene.

– Moj šef je veoma šarmantan i jedne večeri me je pozvao da ostanem na piću kada se moja smena završila. Rekao mi je da sam veoma seksi, a onda me je poljubio. Nakon toga smo vodili ljubav u njegovoj kancelariji. Iskreno, on je najobdareniji muškarac s kojim sam bila i sasvim mi je jasno zašto ga žene toliko vole – iskrena je žena.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Počeli smo da se viđamo, i posle dva meseca sam se uselila u njegov raskošni stan. Rekao mi je da nikada nije nekog voleo kao mene, i da bi voleo da se venčamo i dobijemo decu. Ali, sve se promenilo kada sam u spavaćoj sobi našla njegov spisak sa ocenama ljubavnica! Ocenjivao ih je na skali od 1 do 10, a srce mi se teglo kada sam videla da je na prvom mestu sa čistom desetkom izvesna Bani, a da je druga Velvet sa ocenom devet – očajna je Britanka.

Foto: Shutterstock

– Bilo je jasno da se radi o glumicama iz filmova za odrasle s kojima je vodio ljubav dok je radio kao producent. Osećala sam se toliko običnom i dosadnom u poređenju sa njima, jer ja nikada nisam bila sklona avanturama – navodi ona.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Volela bih da mu rodim dete, ali moj biološki sat polako otkucava. Takođe, svaki put kada vodimo ljubav ja razmišljam o njgovoj listi. Ko zna koju ocenu je meni dao – zaključila je Engleskinja.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (1)

Ostavite komentar