Snajper PREBIO ljubavnicu, pa opet završio iza rešetaka: Evo koje je još ZLOČINE Milutinović počinio

Milutinović je u svoju biografiju upisao i da je bio predsednik FK Kabel, kao i član uprave FK Vojvodina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Slobodan Milutinović Snajper (35), Novosađanin sa podebljim kriminalnim dosijeom, uhapšen je u nedelju uveče, po drugi put ovog meseca, ovaj put zbog prebijanja U. J., svoje dugogodišnje ljubavnice, u jednom iznajmljenom stanu.

Prema nepotvrđenim informacijama, ovo nije prvi put da je devojka prijavila njegovo nasilno ponašanje, a poslednji put ju je navodno pretukao u novosadskoj kafani „Magacin”. Znajući šta sledi posle prijave i hapšenja, u nedelju je U. J. pogasila svoje naloge na društvenim mrežama, izvesno u nameri da spreči pojavljivanje svojih fotografija u medijima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, prema navodima drugog izvora, Milutinoviću se na teret stavlja krivično delo zlostavljanja i mučenja.

‒ Vodili su je na preglede, ona nema neke ozbiljnije povrede. To krivično delo se stavlja na teret u takvim situacijama, kada se ipak ne želi slučaj prepustiti gonjenju privatnom tužbom – rekao je izvor Objektiva, dodajući da je predmet u nadležnosti Osnovnog tužilaštva u Novom Sadu, koje je Milutinoviću odredilo zadržavanje, i u koje bi danas trebalo da bude priveden na saslušanje. Inače, Milutinović je u svoju biografiju upisao i da je bio predsednik FK Kabel, kao i član uprave FK Vojvodina.

POČETKOM MESECA PAO SA SUPRUGOM

Prvog vikenda u septembru Milutinović je uhapšen u opsežnoj policijskoj akciji koja je u Novom Sadu usledila nakon ubistva MMA borca Uroša Stefanovića i ranjavanja Gorana Kovačevića Goranca. Milutinović i njegova supruga tada su uhapšeni jer im je u porodičnom stanu nađeno oružje za koje nisu imali dozvolu. Nakon saslušanja pušteni su da se brane sa slobode. Početkom godine Milutinović je hapšen na Jahorini, u BiH, da bi ubrzo bio pušten.

Policiji je tada rekao da je sportski ribolovac. Jedan od najupečatljivijih procesa protiv Milutinovića otvoren je nakon što je napadnut policajac iz Pančeva koji je obezbeđivao fudbalsku utakmicu, a kog su Snajper i devetorica navijača navodno kamenovali. Sledeća prijava podneta je van Novog Sada, konkretno u Beogradu, tačnije na teritoriji opštine Savski venac, u Humskoj ulici.

Tada je prijavljen jer je, u grupi, napao Dimitrija S., koji je teško pretučen. Osim toga, istražitelji su ga u međuvremenu sumnjičili i za nedozvoljeno posedovanje oružja, iznude i teške krađe. Prijavu protiv njega, u julu 2017. godine, podneo je i fudbaler Vojvodine Nenad Trujić. Trujić je naveo da ga je upravo Snajper davio u svlačionici posle poraza od slovačkog Ružomberoka, nakon čega je napustio klub iz Novog Sada.

I SAM BIO META NAPADA

Milutinović je jedan od retkih sportskih funkcionera kojima je u jednom trenutku bilo zabranjeno da prisustvuje mečevima – njemu je zbog nasilničkog ponašanja presudom Osnovnog suda u Novom Sadu bio zabranjen pristup stadionu „Karađorđe” kada ekipa Vojvodine igra utakmice. Milutinović se i sam nekoliko puta našao i na meti ubica. Poslednji put, februara 2020, u Novom Sadu mu je eksplodirao automobil.

Piše: EKIPA OBJEKTIVA

OVU I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 21. SEPTEMBAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar