OTKRILA SVE

Marina Gagić otkrila da njen i Darkov sin uopšte NE TRAŽI da ide kod oca: Uskoro imamo prvo SUĐENJE

Progovorilai o odnosu sa Barbarom Bobak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Marina Gagić, bivša verenica pevča Darka Lazića i majka njegovog sina Alekseja konačno je progovorila o odnosu sa njim, vaspitavanju deteta, Ani Sević, ali i Darkovoj novoj devojci Barbari Bobak.

Na samom početku je otkrila kako reaguje kada vidi Darkovo ime u medijima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Reagujem sada normalno, navikla sam se poprilično. Ništa me više ne šokira, ništa me ne iznenađuje, tako da sad je dosta lakše – započela je ona za Telegraf.

– Naš dosnos je korektan, samo ću to reći. Dobar, čujemo se samo oko deteta, dogovaramo se isključivo oko Alekseja. Toliko smo u kontaktu otkako sam otišla od njega. Za mesec dana imamo prvo suđenje, tako da ćemo videti šta će biti – istakla je Marina.

Foto: Instagram/gagic_marina

Ispričala je i kakav je zaista njen odnos sa Barbarom Bobak s obzirom na to da se  više navrata pisalo o njihovoj netrpeljivosti i prepucavanju.

– Ispratila jesam, istina i nije baš kao što je on rekao u intervjuu, tako da… Nećemo, ovo me baš pogađa stvarno. Na sve mogu da diraju, samo na dete ne – priznala je Darkova bivša za pomenuti medij.

Rekla je i da li joj teško pada da bude samohrana majka.

– Meni konkretno nije. Imam pomoć baš veliku od svoje porodice, prvenstveno od mame. On ima svu pažnju od nas, tako da stvarno je srećno dete. Uopšte ne oseti ničije odsustvo – priznaje Gagićeva.

Kako kaže, mali Aleksej ne traži često da ide kod oca.

– Ne, iskreno ne. Mislim da on nije proveo dovoljno vremena da stekne taj osećaj za njega. Sad ga ne pominje, ne znam šta će biti u budućnosti, ali to sve zavisi od Darka, pre svega. Koliko mu se on posveti, toliko će on da ga traži – rekla je Marina Gagić za Telegraf.

Na kraju je čestitala rođendan Darkovoj bivšoj ženi Ani Sević, ali i priznala da još nije spremna za novu ljubav.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar