Za sve je KRIV Borko Stefanović: Kurti se poziva na sporazum iz 2011. godine, haos na Jarinju ne prestaje

Izjava Kurtija jasno potvrđuje da je sporazum potpisan sa Stefanovićem i to 2011. godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA/OLIVIER HOSLET

Nakon što su u ranim jutarnjim časovima Specijalne policijske jedinice Rosu sa oko 20 vozila, od čega 10 blindiranih, stigli na prelaze Jarinje i Brnjak, snage specijalnih policijskih jedinica Rosu, raspoređene su i na drugim mestima širom severa Kosova.

Sve to je izazvalo uznemirenost Srba na Kosovu, koji su sa oko 400 vozila krenuli ka administrativnim prelazima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Srpski narod je izložen represivnim merama, pripadnici tzv Vojske Kosova nadgledaju okupljene građane, a područje nadleću helikopteri.

Građani zarobljeni na Jarinju počeli su peške da prelaze administativni prelaz između Kosova i Srbije.

Pripadnici Rosi pretresaju Srbe

Pripadnici specijalne jedinice Rosu od jutros na prelazu Jarinje pretresaju građane koji su se pešice uputili ka centralnoj Srbiji, jer drugačije ne mogu da pređu.

Ovo se sve dešava jer se Aljbin Kurti, premijer tzv Kosova poziva na sporazum koji je potpisao Borko Stefanović 2011. godine.

Izjava Kurtija jasno potvrđuje da je sporazum potpisan sa Stefanovićem i to 2011. godine.

Foto: Printscreen

Ljubomir Marić, poslanik SNS-a sa KiM, odgovorio je Radi Trajković na izjave o trenutnoj situaciji na Kosovu u kojima je direktno napala predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

– Džaba zamenjujete teze! Svi dobro znaju da je Borko Stefanović 2011. potpisao sporazum o slobodi kretanja zbog koga danas trpimo posledice, a da se država i predsednik Vučić bore da pomognu svom narodu – napisao je Ljubomir Marić na Tviteru.

Podsetimo, danas su opet započeti direktni napadi na predsednika Srbije Aleksandra Vučića za situaciju na Jarinju.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Borko Stefanović treba da se javi Maksilofacijalnom hirurgu da ispravi usta a potom kod psihijatra da mu pokušaju ispraviti mozak.Dok to ne uradi sigurno mu partija neće preći cenzus da je čak i 1% .

    Odgovori
  2. atvoe za stefanovica i sve te takve koji su rusili i ruse KOsmet i Srbiju. sve te potpisnike na stetu nasu treba javno osuditi i u zatvor kao drzavne neprijatelje !

    Odgovori

Ostavite komentar