Dala mu je američki san, a onda su nas oboje napustili na UKLETI dan: OVAKO je Marina pričala o Džeju

Marina Tucaković zaslužna je za karijeru Džeja Ramadanovskog

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Tekstopisac Marina Tucaković preminula je 19. septembra, nakon teške bolesti u 67. godini. Otišla je u nedelju, baš kao i Džej Ramadanovski kojem je priuštila život i karijeru kakvu je imao.

Jednom prilikom, autorka je objasnila kako je “pokupila” Džeja sa ulice i pružila mu put do zvezda:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Imala sam intuiciju kada je on u pitanju, Džej je živeo američki san. Futa i ja smo počeli ozbiljnije da se bavimo ovim poslom, radili smo tada za staru Jugoslaviju. I dolazi nam momak koji nam je prodavao odeću i kaže:”Imam ja jednog dečka, kad odemo u kafanu kad uhvati da peva, svi popadaju. I tako, prođe neko vreme, redovno su nam govorili da znaju takve – počela je da priča Marina.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

-Dolazi Džej, isto mi se desilo i sa Anom Nikolić, znate kada vas zapljusne nečija energija. Videla sam nekog malog, pevao je i zabavnjake, i narodnjake, igrao, ma jednostavno imao je talenat od Boga. Mi smo se oduševili, odmah smo hteli da radimo za njega. Tako je sve počelo – objasnila je autorka.

-Džej je u početku bio jako ozbiljan. Posle je, valjda, poludeo u opasnim godinama, uhvatilo ga je loše društvo. U početku smo mu se mnogo mešali u karijeru, a posle je porastao i mislio da može sam, tako urade mnogi. Ali, Futa i ja smo uvek bili dobri sa njim, radili, ne radili – završila je ona.

Foto: ATAImages

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar