Stanojević kritikovao jednog fudbalera Partizana: Razočarani smo jer smo imali meč u svojim rukama

- Prija nam kada Rikardo posle solo akcije da evrogol, ali nam ne prija kada ne doda Uroševiću ili Nathu - kaže trener Partizana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Aleksandar Stanojević nije krio žal što Partizan nije pobedio u 165. večitom derbiju.

Crno-beli su imali gol prednosti do 83. mintua kada je Aleksandar Katai sjajnim skokom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Rikardo je mogao da reši derbi mnogo ranije, ali je bio sebičan i nije podelio pas, što se nije svidelo Stanojević.

– Ostaje žal za pobedom jer smo imali vođstvo tokom većeg dela utakmice, mogli smo i da uvećamo prednost, ali smo bili nespretni u završnici. Žao mi je kada povedemo i primimo tako gol u završnici utakmice. Ovo je teška bitka za šampiona i moramo da pokažemo da smo joj dorasli. Dajemo četiri gola po utakmici, ne možemo da dajemo osam, ali u nekim utakmicama kao danas određene situacije moramo da rešimo. Prija nam kada Rikardo posle solo akcije da evrogol, ali nam ne prija kada ne doda Uroševiću ili Nathu. Malo smo razočarani jer smo imali meč u svojim rukama, ali i rival je imao svoje momente u početku. Uši smo loše, ne znam zašto, ali je bilo tako. Gosti su to iskoristili, pretili, pogodili prečku.

Stanojević nije imao primedbi na suđenje.

– Danilo Pantić je nedostajao mnogo, bio je jedan od najboljih igrača na pripremama, ali i njima je falio Ben. Da smo postigli golove ranije možda bi bilo drugačije, ali možemo da se pitamo i šta bi bilo da je Zvezda rano povela. Izanalizrajte poslednje tri-četiri utakmice i videćete da smo tu, u rangu sa Zvezdom koja osvaja titule u nizu. Tu smo, borićemo se i ako ne budemo bolji pružićemo ruku – rekao je Stanojević.

Bonus video:

OBJEKTIV ANALIZA: Borjane, duguješ večeru Kataiju! Bonusi kao matori, profesor Dragović pokazao klasu!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. SMESNA IZJAVA TRENERA STANOJEVIC DA JE IMAO MEC U RUKAMA .KATAI RESO MEC NA KRAJU A IMAO JE ZICER U PRECKU,ZATIM DIONI UMESTO DA VAGNE GOLMANA PUCA PRAVO U NJEGA,REALNO BI BILO DA JE 3:2 ZA ZVEZDU STANOJEVICU,VOLI TI PARTIZAN DELIJE SU DELIJE ZA ZVEZDU..

    Odgovori

Ostavite komentar