Za njega SVI znaju: Ovo je OTAC, naše glumice, Mione Marković! (FOTO)

Otac Mione Marković istoričar je umetnosti koji je decembra 1997. godine izabran za člana Evropske akademije nauka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Miona Marković, Foto: Printscreen/Youtube

Nešto pred početak studija Miona je shvatila da ipak želi glumom da se bavi, dok je njen brat nastavio da proučava važne događaje iz prošlosti i danas je jedan od uspešnijih mladih istoričara, koji ima čak i internacionalnu karijeru.
Mada je odustala od profesije koju joj je otac namenio Miona ga kao mlada i vrlo talentovana glumica nije razočarala. Predrag uživa u svim njenim predstavama, uvek je u prvom redu na premijeri, a i serije u kojima igra njegova mezimica pomno prati, iako mu tematika nije bliska. Voli je onako kako svaki otac voli svoju naslednicu, a Miona otkriva da čak ni posle toliko godina gotovo nikada ne propušta da je poljubi u ruku i prema njoj se ophodi kao prema princezi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Moj nežni otac, koji svoju ćerku uvek ljubi u ruku čime joj ne dozvolja da izgubi ulogu “princeze”, čak i kada ona misli da je to više nije moguće, jer zaboga sada je već mlada žena, a ne devojčica. I da znaš tata koliko god ja prevrtala očima na to, uvek se malo i smešim, jer baš je lepo biti princeza – poručila je jednom prilikom tati ona na svom “instagramu”.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miona Marković (@meseceva_kcii)

Otac Mione Marković jedan je od osnivača  kviza “Visoki napon” koji se dugo emitovao na RTS-u. Poznat je i kao pobednik velikog finala kviza “Kviskoteka” za sezonu 1989-1990. Као dvadesetčetvorogodišnji asistent na Institutu za savremenu istoriju učestvovao je u pretposlednjem ciklusu kviza који се еmitоvао na prostoru cele SFRJ i dva puta na nastupima pre finala obarao rekord po broju osvojenih bodova. U finalu je pobedio svog zeta Aleksandra Saljnikova.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, Story

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar